Jump to content

Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Anyone seeing this? Stuttering on SD channels


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   litoria

litoria

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Feb 27, 2007

Posted 02 March 2007 - 11:52 AM

Today, when I turned on CNBC on TV1, the scrolling ticker and other graphics were jumping instead of moving slowly. At first I thought this was a CNBC issue, but then i saw the same thing on fox news and cnn. I then went to look at it on my TV2, where the pic looked normal. Never seen this before. Weather is perfect outside, blue skies. Can anyone else verify if they are seeing the same thing? If not, what should I do?

Thanks!

#2 OFFLINE   kmcnamara

kmcnamara

    Icon

  • Registered
  • 860 posts
Joined: Jan 30, 2004

Posted 02 March 2007 - 12:58 PM

This has been happening for a long time. Hopefully it will be fixed in the next release (assuming there is one). I've also noticed it when the camera pans - it's very jumpy like it briefly 'catches' and then jumps back to normal. There are several threads on this problem.

Hopper w/ Sling, Hopper 2000, 1 Joey


#3 OFFLINE   marius

marius

    Mentor

  • Registered
  • 32 posts
Joined: Dec 05, 2006

Posted 02 March 2007 - 10:00 PM

this only happens to me when TV2 is turned on.

#4 OFFLINE   Calvin Carrigan

Calvin Carrigan

    AllStar

  • Registered
  • 90 posts
Joined: Dec 05, 2006

Posted 03 March 2007 - 06:15 AM

When tv 2 is actually turned on or when the reciever is in dual mode?

#5 OFFLINE   hokie-dk

hokie-dk

    AllStar

  • Registered
  • 59 posts
Joined: Feb 04, 2006

Posted 03 March 2007 - 06:56 AM

It happens to me in single mode, but it also happens on my 508. I've said it before, and I still feel that the video/audio quality issues I've experienced are the result of VOD. That's when they all started for me.
ViP622 - Software: L635 - Single Mode HDTV - Sony KDF-E60A20 using component connection through Sony Receiver: HT-6900DP
ViP722k - Software: L685 - Dual Mode HDTV - Sony KVL-46W5100 using component connection & SDTV- Sony KV27FV300
DP1000 Antenna




spam firewall