Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

What is DishComm?


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   grooves12

grooves12

    Godfather

  • Registered
  • 483 posts
Joined: Oct 27, 2005

Posted 25 March 2007 - 03:56 AM

I have seen it mentioned that this was activated in version L4.01 for the 622... but what exactly does it do?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   wahoolions

wahoolions

    Cool Member

  • Registered
  • 25 posts
Joined: Jul 26, 2006

Posted 25 March 2007 - 06:02 AM

It allows phone and audio data to be sent throughout a home over existing power wiring. Please see http://www.dbstalk.c...hlight=dishcomm

#3 OFFLINE   Mike D-CO5

Mike D-CO5

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,099 posts
Joined: Mar 11, 2003

Posted 25 March 2007 - 11:26 AM

Doesn't work for me and I tried several things like plugging both 622s into the outlet and no power strips. Does nothing .




spam firewall