Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HDMI Issue after update


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   eliocon1

eliocon1

    New Member

  • Registered
  • 3 posts
Joined: Jan 17, 2006

Posted 17 April 2007 - 01:21 PM

Okay so I'm guessing there was a recent software update to the 622. I'm now having a weird HDMI issue where when I turn on the receiver I don't get an HDMI signal. Only component. I have to hold down the power button to do a full restart before HDMI is recognized. Anyone else having this issue?

Elio

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Mr.72

Mr.72

    Icon

  • Registered
  • 564 posts
Joined: Feb 02, 2007

Posted 17 April 2007 - 02:27 PM

http://www.dbstalk.c...?t=83636&page=2

yes .. other people have seen this problem.
Sling-enabled Hopper, Joey, RokuXD, coupla HDTVs, a real old DD5.1 receiver and a 1963 Fisher tube hifi




spam firewall