Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Recording an ongoing program


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mawingo

Mawingo

    New Member

  • Registered
  • 8 posts
Joined: Mar 27, 2007

Posted 10 May 2007 - 10:04 AM

My Motorola box when I had TWC would record the entire show that was already in progress. IE. if a show starts at seven (whether it be a movie, news, show, etc.) and I walk in a few minutes later and decide I want to record it, I'd press Record and it would start from the beginning of the show.
W. the 622, it just starts where you press record. Am I sol on this functionality with the 622? Comes in handy sometimes.

To clarify: this is for when the box is already on. I can press rewind and catch the beginning, but I can't record from the beginning... or can I.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   TulsaOK

TulsaOK

    Hall Of Fame

  • DBSTalk Club
  • 3,469 posts
Joined: Feb 23, 2004

Posted 10 May 2007 - 10:12 AM

To clarify: this is for when the box is already on. I can press rewind and catch the beginning, but I can't record from the beginning... or can I.


Check the 'Options' button. One of the options is 'Record Entire Event'. Sometimes that choice isn't available based on where in the program you are.

#3 ONLINE   Rob Glasser

Rob Glasser

    Hall Of Fame

  • Super Moderators
  • 3,052 posts
Joined: Feb 22, 2005

Posted 10 May 2007 - 10:52 AM

If the box is already on, and on that channel you can definitely record the entire show. What I do is Rew back to the point I want to start recording, hit record, and then select record remainder of event. It will start from the point you are currently at.
Rob

DISH Hopper, Hopper w/Sling, & Joey User

#4 OFFLINE   Mawingo

Mawingo

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 8 posts
Joined: Mar 27, 2007

Posted 11 May 2007 - 07:20 AM

If the box is already on, and on that channel you can definitely record the entire show. What I do is Rew back to the point I want to start recording, hit record, and then select record remainder of event. It will start from the point you are currently at.


excellent, thx for the tip.




spam firewall