Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

622 & dpp44 whole system messed up?


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   ZERO26

ZERO26

    New Member

  • Registered
  • 4 posts
Joined: May 08, 2007

Posted 10 May 2007 - 05:46 PM

it just keeps getting worse. i posted a thread about losing some locals in hd the other day just for it to get worse. the day after i spoke to a dish rep, i noticed on my guide that all of my locals in hd were gone. so i went to check switch every, time i did the test the results were different , some sat's were in red, other's said CONN, i guess means connection, then it would even let me go back to tv said that the switch was mis configured or broke. nobody's touched the switch since the tech came out. so i had to unplug the coax from feed tv 2 on back of the 622 to get tv 1 to work, i am only getting maybe half of my channel, you guys think that the switch is busted and the sat is out of alignment. thanks in advance for any ideas

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   ChuckA

ChuckA

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 2,010 posts
Joined: Feb 07, 2006

Posted 10 May 2007 - 06:25 PM

Get a tech out there and make them fix it. You should not have to debug this yourself.
Receivers: ViP622 (dual mode), ViP722k (single mode), 311
Dish 1000
America's "Everything" Pack & HD
TV1: SONY 55" KDF-55WF655; HDMI & Components connections
OTA Antenna in attic
PocketDish AV700E

#3 OFFLINE   jarvantgroup

jarvantgroup

    Icon

  • Registered
  • 546 posts
Joined: Mar 24, 2006

Posted 10 May 2007 - 07:07 PM

it just keeps getting worse. i posted a thread about losing some locals in hd the other day just for it to get worse. the day after i spoke to a dish rep, i noticed on my guide that all of my locals in hd were gone. so i went to check switch every, time i did the test the results were different , some sat's were in red, other's said CONN, i guess means connection, then it would even let me go back to tv said that the switch was mis configured or broke. nobody's touched the switch since the tech came out. so i had to unplug the coax from feed tv 2 on back of the 622 to get tv 1 to work, i am only getting maybe half of my channel, you guys think that the switch is busted and the sat is out of alignment. thanks in advance for any ideas


It could be the rcvr, switch, LNB or a misaligned dish. I would start with the switch, first. But use your Dish Home Protection Plan, if you have it, and let a tech diagnose your woes. :icon_cool




Protected By... spam firewall...And...