Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR10-250 to HR20


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   redram38

redram38

    Icon

  • Registered
  • 684 posts
  • LocationMillington Tn
Joined: Dec 06, 2005

Posted 18 July 2007 - 11:08 AM

I am sorry about starting a new thread about this, but has anyone here upgraded and they not let you keep the HR10 hooked up as well. I got a good deal on the swap. Shipping only plus free Superfan, but the CSR said the HR10 was not compatable with the new dish ???? I find that hard to believe since about 6 mths ago I was going to upgrade for 99.00 and they were letting me keep the HR10. Also is there any upside in keeping the HR10-250 anyway. I wanted to upgrade before the heavy rush in the fall so since I got it for free, I went ahead and said ok about giving back the HR10. The HR10 was a lease BTW, and I got it free last July. Also is OTA as good as the HR10. I cannot get The WB from DTV yet and will have to get it OTA.

Thx

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Earl Bonovich

Earl Bonovich

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 30,092 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 18 July 2007 - 11:15 AM

The new dish is 100% compatible with the HR10-250.

You just can't access the two additional sats.

The upsides, are dependent on how you use the box.

Very small chance that the installer is going to take the HR10-250 from you
Earl - Gotta Love Karma

DIRECTV employee since April 2008.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

#3 OFFLINE   redram38

redram38

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 684 posts
  • LocationMillington Tn
Joined: Dec 06, 2005

Posted 18 July 2007 - 11:34 AM

Thx Earl I was hoping to keep em both on the account.

#4 OFFLINE   sshams95

sshams95

    Legend

  • Registered
  • 239 posts
Joined: Sep 02, 2006

Posted 18 July 2007 - 11:44 AM

I was able to keep mine. Installer didn't show any interest in taking them away.

#5 OFFLINE   RegGeek

RegGeek

    Legend

  • Registered
  • 167 posts
Joined: Mar 14, 2007

Posted 18 July 2007 - 11:49 AM

I upgraded as you did. My HR10 was a leased box and I got the HR20 free after credits. I left the HR10 hooked up for a while as back-up but I have since disconnected it. Two weeks ago I deactivated it (the HR10) on my account and they didn't even want it back. But as Earl said, the HR10 works just fine with the new dish.
I know life's not fair, but how come it's never unfair in my favor?

See profile for equipment list.




spam firewall