Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR20 OTA signal strength meter


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   kniles

kniles

    AllStar

  • Registered
  • 58 posts
Joined: Apr 24, 2007

Posted 18 July 2007 - 01:09 PM

Does the HR20-100 have a OTA signal strength meter . If so how do I get to it to test my OTA channels. I can not find it in the help section. Thank you.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Michael D'Angelo

Michael D'Angelo

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 10,838 posts
Joined: Oct 20, 2006

Posted 18 July 2007 - 01:16 PM

Does the HR20-100 have a OTA signal strength meter . If so how do I get to it to test my OTA channels. I can not find it in the help section. Thank you.


Go under SAT and antenna setup in the menu. Then you will see I believe it says edit antenna or something like that. It is under that.

#3 OFFLINE   houskamp

houskamp

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,636 posts
Joined: Sep 14, 2006

Posted 18 July 2007 - 01:17 PM

yep go into ant setup>"edit channels" there are meters in there..

AKA: SMOKE
MRV was all that's left on my wishlist (wishlist done) :D


#4 OFFLINE   Volman

Volman

    Godfather

  • Registered
  • 344 posts
Joined: Jul 13, 2007

Posted 18 July 2007 - 02:20 PM

Pushing "right arrow" and "info" simultaneously on the HR10-250(not the remote buttons--but on the receiver itself) gave the strengths.Does it work the same on the HR20?

#5 OFFLINE   tkrandall

tkrandall

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,795 posts
Joined: Oct 03, 2003

Posted 18 July 2007 - 02:50 PM

What is the scale for the signal strength? for example, 0-100? dB?

#6 OFFLINE   houskamp

houskamp

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 8,636 posts
Joined: Sep 14, 2006

Posted 18 July 2007 - 02:53 PM

actualy if I remember right it's an error meter.. stronger the signal (and clearer) the less errors..

AKA: SMOKE
MRV was all that's left on my wishlist (wishlist done) :D





Protected By... spam firewall...And...