Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

RC32RF remotes--receiver code?


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Bingo123

Bingo123

    Mentor

  • Registered
  • 44 posts
Joined: Jul 05, 2007

Posted 18 July 2007 - 10:18 PM

I had ordered a couple of "RF Remotes" from the D* website to use in other rooms than where my HR20-700 is sitting.

I'm trying to program them to operate the HR20, but cannot seem to. The enclosed booklet says use codes 00001 or 00002 for all D* Receivers. But after numerous attempts, neither of those codes seem to work.

By the way--there was a little separate antenna in the box with the remotes also. I'm assuming I don't need this for the HR20?

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   veryoldschool

veryoldschool

    Lifetime Achiever

  • Moderators
  • 41,726 posts
Joined: Dec 09, 2006

Posted 18 July 2007 - 10:24 PM

I had ordered a couple of "RF Remotes" from the D* website to use in other rooms than where my HR20-700 is sitting.

I'm trying to program them to operate the HR20, but cannot seem to. The enclosed booklet says use codes 00001 or 00002 for all D* Receivers. But after numerous attempts, neither of those codes seem to work.

By the way--there was a little separate antenna in the box with the remotes also. I'm assuming I don't need this for the HR20?

If you have a HR-20-700 you don't need the antenna. If you have the -100, you do.
I didn't need to even read the book. I just went into the setup for the remote and followed the guide instructions.
The only time I needed the "00001, 00002, 00003" was for programing a second HR-20 on the same RC-32RF for the AV-2 position.
If you keep having problems, you might reset the remote and start over. I had to do this recently because I press one too many "00" and it wouldn't work.

Also here is the master of remotes: http://www.dbstalk.c...42&postcount=68
A.K.A VOS

#3 OFFLINE   Bingo123

Bingo123

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 44 posts
Joined: Jul 05, 2007

Posted 18 July 2007 - 10:43 PM

If you have a HR-20-700 you don't need the antenna. If you have the -100, you do.
I didn't need to even read the book. I just went into the setup for the remote and followed the guide instructions.
The only time I needed the "00001, 00002, 00003" was for programing a second HR-20 on the same RC-32RF for the AV-2 position.
If you keep having problems, you might reset the remote and start over. I had to do this recently because I press one too many "00" and it wouldn't work.

Also here is the master of remotes: http://www.dbstalk.c...42&postcount=68



These are extra RC32RF remotes that I ordered to operate one HR20 receiver. The remote that came with the receiver (an RC24, by the way) operated the receiver right out of the box. But I can't seem to get the additional remotes to communicate with the receiver at all...so "going right into the guide" is impossible.

?????????

#4 OFFLINE   Bingo123

Bingo123

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 44 posts
Joined: Jul 05, 2007

Posted 18 July 2007 - 10:48 PM

If you have a HR-20-700 you don't need the antenna. If you have the -100, you do.
I didn't need to even read the book. I just went into the setup for the remote and followed the guide instructions.
The only time I needed the "00001, 00002, 00003" was for programing a second HR-20 on the same RC-32RF for the AV-2 position.
If you keep having problems, you might reset the remote and start over. I had to do this recently because I press one too many "00" and it wouldn't work.

Also here is the master of remotes: http://www.dbstalk.c...42&postcount=68


NEVERMIND...the link you gave me did the trick.
THANKS!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)




spam firewall