Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HR20-700 - first no playback, now hanging - Help?


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   pvanosta

pvanosta

    New Member

  • Registered
  • 7 posts
Joined: Feb 14, 2006

Posted 20 July 2007 - 12:06 PM

My DirecTV HD DVR has been working flawlessly since day 1 (I was an early adopter).
I have a number of shows scheduled to record and I watch them regularly.

A couple of nights ago, I noticed 2 new behavior issues with the machine:
1. It was very sluggish in changing channels (like 10 seconds black screen or more)
2. When I tried to play one of the recorded shows, the screen would briefly show the recording's details at the top and then the screen would go blank. The circle of blue LEDs on the DVR would slowly blink on and off in a dim-in / dim-out fashion.
3. I got tired of this and unpligged the machine. When I plugged it back in, it went through its initiation cycle and then got stuck at something like'Step 1 of 2, retrieving satellite details'. The circle of blue LEDs is 'turning'.
When I got up this morning, it was still turning and I have no picture, other than the DVR screen with the 'step 1 of 2' message.

Any ideas/suggestions anyone?

Thanks.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Earl Bonovich

Earl Bonovich

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 30,092 posts
Joined: Nov 15, 2005

Posted 20 July 2007 - 12:08 PM

Sounds like your hard drive went south.

Try unplugging it again...
And restarting one more time.

Also disconnect any network connections (if you have them).
Earl - Gotta Love Karma

DIRECTV employee since April 2008.
All comments are my own. Unless specifically stated, my views do NOT represent the views of DIRECTV

#3 OFFLINE   pvanosta

pvanosta

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 7 posts
Joined: Feb 14, 2006

Posted 20 July 2007 - 12:17 PM

Thanks, I'll try it again.




spam firewall