Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

BBC modules needed with SWM?


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Rambler

Rambler

    Icon

  • Registered
  • 563 posts
Joined: Nov 09, 2006

Posted 20 July 2007 - 05:56 PM

Just got an email from D* saying:

IMPORTANT INFORMATION ABOUT YOUR HD EQUIPMENT

DIRECTV is excited about the future of HD and looking forward to bringing you more channels.

In order to access future HD programming, you must have a B-Band Converter (BBC) module connected to your HD receiver. (If you have a DIRECTV Plus® HD DVR, you will need two BBCs.) Because current DIRECTV® HD channels do not require a BBC, it may not have been installed, but you will need a BBC installed by this fall.

If you haven't already checked to see if you need a BBC, visit directv.com/bbc for instructions and how to get a BBC sent to you free of charge. Don't miss out on a minute of exciting new HD programming from DIRECTV—check your receiver today.


If the BBC modules are not needed, I guess D* marketing isn't aware of who currently has the SWMs yet.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Michael D'Angelo

Michael D'Angelo

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 10,838 posts
Joined: Oct 20, 2006

Posted 20 July 2007 - 05:58 PM

Just got an email from D* saying:


If the BBC modules are not needed, I guess D* marketing isn't aware of who currently has the SWMs yet.


DIRECTV did not say anything about the SWM because it is not out yet. Even though some of us are testing it. DIRECTV does not want to confuse everyone with the email and have millions of customer calling them to try to get a SWM.

#3 OFFLINE   Rambler

Rambler

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 563 posts
Joined: Nov 09, 2006

Posted 20 July 2007 - 06:03 PM

Thanks - then maybe this thread should be moved to CE or deleted.

#4 OFFLINE   kevinturcotte

kevinturcotte

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 3,942 posts
  • LocationOutside Portland, ME
Joined: Dec 19, 2006

Posted 20 July 2007 - 06:25 PM

Would it harm anything to have SWM AND the BBC's connected?

#5 OFFLINE   Michael D'Angelo

Michael D'Angelo

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 10,838 posts
Joined: Oct 20, 2006

Posted 20 July 2007 - 06:26 PM

Would it harm anything to have SWM AND the BBC's connected?


It will not work. The SWM replaces the BBC's.




Protected By... spam firewall...And...