Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

DSC 278 in HD ?


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   puffnstuff

puffnstuff

    Icon

  • Registered
  • 746 posts
Joined: Sep 02, 2006

Posted 14 August 2007 - 11:26 AM

I just looked at my guide and for tonight on DSC it has the HD symbol next to Dirty Jobs and Build it Bigger . Whats going on ? Never mine I am on m cellphone and I couldn't see the other thread .

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   Brandon428

Brandon428

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,129 posts
Joined: Mar 20, 2007

Posted 14 August 2007 - 11:40 AM

I just looked at my guide and for tonight on DSC it has the HD symbol next to Dirty Jobs and Build it Bigger . Whats going on ? Never mine I am on m cellphone and I couldn't see the other thread .


Yeah I was real excited when I saw dirty jobs listed [HD]. I set it to record on my HR20 and auto tune on my H10. I watched when it came on my H10 and it was SD. I went and checked my HR20 and it wasn't HD either. I don't know whats going on exactly myself but I believe its just a error.

#3 OFFLINE   Michael D'Angelo

Michael D'Angelo

    Lifetime Achiever

  • Registered
  • 10,838 posts
Joined: Oct 20, 2006

Posted 14 August 2007 - 12:03 PM

Here is a thread talking about it.

http://www.dbstalk.c...ight=dirty jobs




spam firewall