Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Signal problems


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 OFFLINE   mchernecki

mchernecki

    New Member

  • Registered
  • 1 posts
Joined: Aug 21, 2007

Posted 21 August 2007 - 09:36 PM

I have 2 Bell ExpressVu 3100 receivers connected through a dual LNB. On one receiver, if I view a channel on an odd numbered transponder, the other receiver loses all signal on channels on the odd transponders. If viewing on an even transponder, no issues. If i swap the lines at the LNB the same problem occurs but the other receiver loses its odd transponder signal. I bought 4 new LNBs over the last few weeks and the problem still occurs. Has anyone seen this problem and know how I may fix it.

Thanks
Mike

...Ads Help To Support This SIte...



spam firewall