Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HD Discusson: FX (Channel 248)


  • This topic is locked This topic is locked
150 replies to this topic

#41 OFFLINE   kenmoo

kenmoo

    Legend

  • Registered
  • 205 posts
Joined: Oct 03, 2006

Posted 16 October 2007 - 10:48 AM

SD FX Series Link always worked for me. Even picked up the last new season of Rescue Me when I didn't realize it was starting.

...Ads Help To Support This SIte...

#42 OFFLINE   Sirshagg

Sirshagg

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 4,922 posts
Joined: Dec 29, 2006

Posted 16 October 2007 - 10:57 AM

Does anyone now if you have a Series Link set up on the FX SD channel (like for Damages) do we have to take it off and reset it for the new FX HD channel? Or will the HR20 auto switch to the HD channel? Both are listed in the Guide.


You need to delete the SL on the SD channel and recreate it on the HD channel.
Who is this "Vod Kanockers" that you speak of?

#43 OFFLINE   penguinmike87

penguinmike87

    Cool Member

  • Registered
  • 26 posts
Joined: Oct 09, 2007

Posted 16 October 2007 - 11:05 AM

I tried to add FXHD to my favorites and it wasn't showing up on the channel list. This is the first time this has happened with a new HD version. All the others showed up in the list as XX and XXHD. But all that is in my list is FX. Any suggestions?

#44 OFFLINE   CoachGibbs

CoachGibbs

    Godfather

  • Registered
  • 271 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 16 October 2007 - 02:16 PM

I see FX is now stretching SD and has a station bug.

#45 OFFLINE   vegasflyby

vegasflyby

    AllStar

  • Registered
  • 92 posts
Joined: Aug 07, 2007

Posted 16 October 2007 - 02:54 PM

Yep.....SD looks like crap now. I thought FX was going to be one of the good guys! I'm nervous to see how It's Always Sunny is going to look.
Hate the 50 SL limit? Call (800-DIRECTV) or write Directv to let them know and join the discussion here.

#46 OFFLINE   CoachGibbs

CoachGibbs

    Godfather

  • Registered
  • 271 posts
Joined: May 23, 2007

Posted 16 October 2007 - 03:14 PM

Well it's back to non stretching now so I guess they are just playing around.

#47 OFFLINE   swirl_junkie

swirl_junkie

    Mentor

  • Registered
  • 37 posts
Joined: Aug 31, 2007

Posted 16 October 2007 - 04:04 PM

Sunny is shot in SD with prosumer panasonic cameras.

#48 OFFLINE   machlis

machlis

    AllStar

  • Registered
  • 60 posts
Joined: Aug 15, 2007

Posted 16 October 2007 - 05:17 PM

Someone mentioned The Shield... that has been my second favorite show over the last couple of years, after Battlestar Galactica. Does anyone know if the final season of The Shield will be in HD? If it isn't I'm OK with that, it doesn't really need to be HD, but I'm just curious.

#49 OFFLINE   gully_foyle

gully_foyle

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,290 posts
  • LocationLos Angeles
Joined: Jan 17, 2007

Posted 16 October 2007 - 05:45 PM

Does anyone now if you have a Series Link set up on the FX SD channel (like for Damages) do we have to take it off and reset it for the new FX HD channel? Or will the HR20 auto switch to the HD channel? Both are listed in the Guide.

YES. You must delete and reenter to get the new channel.
DirecTV since 1994 // 2014Q2 Setup here

#50 OFFLINE   gully_foyle

gully_foyle

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,290 posts
  • LocationLos Angeles
Joined: Jan 17, 2007

Posted 16 October 2007 - 06:08 PM

Well it's back to non stretching now so I guess they are just playing around.

Hmmm ... well I just bit their head off in an email. Maybe that did it. :grin:
DirecTV since 1994 // 2014Q2 Setup here

#51 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,869 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 16 October 2007 - 07:44 PM

Sunny is shot in SD with prosumer panasonic cameras.


Yeah, as funny as it is, the quality isn't really even full SD. Can I coin the term SD-Lite? :lol:
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#52 OFFLINE   uncrules

uncrules

    Godfather

  • Registered
  • 345 posts
Joined: Dec 20, 2005

Posted 16 October 2007 - 08:02 PM

Brand new episode of Damages not in HD. I don't even watch this show but this is disappointing.
1 HR34-700 (w/AM21N), 2 HR24-500 (1 w/AM21), 2 HR22-100 - Whole Home DVR with DECA and broadband DECA setup
Panasonic Viera 65" TC-P65V10, Magnavox 42" 42MF337B, Sony Bravia 40" KDL40EX400, 2 Vizio 37" E370VL
Directv subscriber since 1995
Xbox 360 Elite, 2 PS3, Nintendo Wii

#53 OFFLINE   gully_foyle

gully_foyle

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,290 posts
  • LocationLos Angeles
Joined: Jan 17, 2007

Posted 16 October 2007 - 08:09 PM

Yeah, as funny as it is, the quality isn't really even full SD. Can I coin the term SD-Lite? :lol:

Sorry, Stuart, I've been using that for a while to describe super-compressed 480x480 SD.

SD on D* used to be stunning. Better than broadcast as there was no noise. Now, it's mostly swill, down-rezzed then washed out to a smeary mess. So, that's SD-Lite.
DirecTV since 1994 // 2014Q2 Setup here

#54 OFFLINE   StephenK

StephenK

    AllStar

  • Registered
  • 81 posts
Joined: Sep 15, 2007

Posted 16 October 2007 - 08:13 PM

So I guess we can assume FX-HD is an upconvert that is in ULTRABETA 3000™ Test Mode at the moment?

#55 OFFLINE   Dirk

Dirk

    AllStar

  • Registered
  • 82 posts
Joined: Sep 15, 2007

Posted 16 October 2007 - 09:26 PM

As long as they get it going before Nip/Tuck starts I'll be happy.

#56 OFFLINE   Ace Deprave

Ace Deprave

    Mentor

  • Registered
  • 31 posts
Joined: Jun 23, 2007

Posted 16 October 2007 - 09:32 PM

Brand new episode of Damages not in HD. I don't even watch this show but this is disappointing.


As someone who does watch the show, it is even more disappointing.

#57 OFFLINE   MrKlaatu

MrKlaatu

    Godfather

  • Registered
  • 407 posts
Joined: Mar 07, 2007

Posted 16 October 2007 - 09:42 PM

Damages was in SD windowbox tonight. When you launch a new HD channel you think you could show your programs in HD. Especially when you ONLY HAVE FOUR SHOWS on your entire network!

#58 OFFLINE   wi6397

wi6397

    AllStar

  • Registered
  • 61 posts
Joined: Aug 31, 2007

Posted 16 October 2007 - 09:54 PM

As someone who does watch the show, it is even more disappointing.

Has any shows been in HD on FX yet?

#59 OFFLINE   FlyBono24

FlyBono24

    Godfather

  • Registered
  • 484 posts
Joined: Jan 02, 2007

Posted 16 October 2007 - 10:18 PM

The whole FX channel is lame... except maybe "The Shield"...

#60 OFFLINE   Jeremy W

Jeremy W

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 13,447 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 16 October 2007 - 10:27 PM

Any channel that doesn't stretch SD content is OK in my book. The HD programming will come.




Protected By... spam firewall...And...