Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

HD Discusson: SciFi Channel (Channel 244)


  • This topic is locked This topic is locked
465 replies to this topic

#41 OFFLINE   speedy4022

speedy4022

    Legend

  • Registered
  • 231 posts
Joined: Jan 26, 2004

Posted 03 October 2007 - 06:52 AM

OH YES BSG,SGA in HD yes yes yes


You guys need to check your series links for these channels I had to redo mine
Mike
Directv user since 96 :)

...Ads Help To Support This SIte...

#42 OFFLINE   MichaelP

MichaelP

    Godfather

  • Registered
  • 265 posts
Joined: Dec 05, 2006

Posted 03 October 2007 - 07:31 AM

I get a 721 error when I try to tune to SciFi HD. :-(

I've restarted and RBRd once each, which got me Bravo HD, but not the other two. Here's hoping D* gets it worked out by the time I get home.
Samsung LN-S3251D
DirecTV HR20-700s
Sony STR-DG800 w/JBL SCS145.5S Speakers
Sony DVP-NC85H/B
 tv
Logitech Harmony 880 Remote

#43 OFFLINE   It's Poo!

It's Poo!

    Cool Member

  • Registered
  • 29 posts
Joined: Sep 21, 2007

Posted 03 October 2007 - 07:33 AM

I'm with the Stargate Fans here. I will need to bump my wife off the HD TV on Friday night so I can see it once atleast.

#44 OFFLINE   Chris Blount

Chris Blount

    Creator of DBSTalk

  • Administrators
  • 17,176 posts
Joined: Jun 22, 2001

Posted 03 October 2007 - 07:38 AM

I get a 721 error when I try to tune to SciFi HD. :-(

I've restarted and RBRd once each, which got me Bravo HD, but not the other two. Here's hoping D* gets it worked out by the time I get home.

Try re-authorizing your receiver on the DirecTV.com web site.

#45 OFFLINE   generalpatton78

generalpatton78

    Godfather

  • Registered
  • 422 posts
Joined: Dec 17, 2003

Posted 03 October 2007 - 07:39 AM

Kobol.


It was way to early to look that up.:D

#46 OFFLINE   Bowtaz3

Bowtaz3

    Legend

  • Registered
  • 245 posts
Joined: Sep 08, 2007

Posted 03 October 2007 - 07:41 AM

Don't get me started. ECW is hardly science fiction....:nono:


May not be but as a pro wrestling fan I want to see it in HD.

#47 OFFLINE   Slip Jigs

Slip Jigs

    DBSTalk Club Member

  • Registered
  • 721 posts
Joined: Oct 20, 2006

Posted 03 October 2007 - 07:42 AM

Re: the letterboxed Beastmaster, even if they don't have it in HD, shouldn't it be widescreen upconverted?

It will be interesting to see how Bionic Woman runs? It better not be letterboxed! Finally, we now have a chance to catch some re-runs of current primetime shows in HD if we forget to record (or our DVR does), or if we have a priority conflict.


Samee with Eureka - it's letter boxed, so it should upconvert to HD with no problem. But it depends on what the station does - if it stretches everything, then the letterbox shows should be OK, but standard will crappy.

#48 OFFLINE   Stuart Sweet

Stuart Sweet

    The Shadow Knows!

  • Super Moderators
  • 36,869 posts
Joined: Jun 18, 2006

Posted 03 October 2007 - 07:42 AM

If you do see something in HD that's not listed that way in the guide, make sure to post it in Earl's "No HD Icon" thread in the General forum...

http://www.dbstalk.c...ad.php?t=101413
Opinions expressed by me are my own and do not necessarily reflect
those of DBSTalk.com, DIRECTV, DISH, The Signal Group, or any other company.

#49 OFFLINE   MichaelP

MichaelP

    Godfather

  • Registered
  • 265 posts
Joined: Dec 05, 2006

Posted 03 October 2007 - 07:44 AM

Try re-authorizing your receiver on the DirecTV.com web site.


Whoops. I posted the completely wrong error message. I'm getting a 771 - searching for signal on SciFi HD and USA HD. After a restart Bravo HD comes in.
Samsung LN-S3251D
DirecTV HR20-700s
Sony STR-DG800 w/JBL SCS145.5S Speakers
Sony DVP-NC85H/B
 tv
Logitech Harmony 880 Remote

#50 OFFLINE   nino2469

nino2469

    AllStar

  • Registered
  • 86 posts
Joined: Mar 25, 2007

Posted 03 October 2007 - 07:46 AM

Does anyone know if Flash Gordon is in HD?

#51 OFFLINE   patsrule316

patsrule316

    Legend

  • Registered
  • 187 posts
Joined: Sep 28, 2006

Posted 03 October 2007 - 07:50 AM

Does anyone know if Flash Gordon is in HD?


If HD stands for Hugely Disappointing it is. :D

#52 OFFLINE   nino2469

nino2469

    AllStar

  • Registered
  • 86 posts
Joined: Mar 25, 2007

Posted 03 October 2007 - 07:53 AM

lol, yeah its not great, but for some reason I still watch it.

#53 OFFLINE   aktick

aktick

    Legend

  • Registered
  • 105 posts
Joined: Sep 01, 2006

Posted 03 October 2007 - 07:53 AM

OK, maybe I'm just an idiot, and never noticed it on other channels - but while watching "live TV" on SciFiHD, the screen saver came on - I didn't think this happened while watching live?

#54 OFFLINE   vegasflyby

vegasflyby

    AllStar

  • Registered
  • 92 posts
Joined: Aug 07, 2007

Posted 03 October 2007 - 07:56 AM

Same thing happened to me yesterday...first time.
Hate the 50 SL limit? Call (800-DIRECTV) or write Directv to let them know and join the discussion here.

#55 OFFLINE   msmith198025

msmith198025

    Member of the Year

  • Registered
  • 1,259 posts
Joined: Jun 28, 2007

Posted 03 October 2007 - 08:02 AM

Don't get me started. ECW is hardly science fiction....:nono:


Nope! Just fiction;)

#56 OFFLINE   Jagg

Jagg

    Mentor

  • Registered
  • 48 posts
Joined: Oct 03, 2007

Posted 03 October 2007 - 08:19 AM

Whoops. I posted the completely wrong error message. I'm getting a 771 - searching for signal on SciFi HD and USA HD. After a restart Bravo HD comes in.


771 error seems to be pretty common. There are some threads on it. I have the same problem :(

#57 OFFLINE   mridan

mridan

    Godfather

  • Registered
  • 549 posts
Joined: Nov 15, 2006

Posted 03 October 2007 - 08:20 AM

I hope stargate atlantis is in hd this fri,did new series link but no hd icon :(

#58 OFFLINE   Argee

Argee

    Legend

  • Registered
  • 101 posts
Joined: Oct 16, 2006

Posted 03 October 2007 - 08:26 AM

Flash is letterboxed on the SD version so at the very least they SHOULD broadcast it 16x9 but then again they are letterboxing Beastmaster so we will have to see.

#59 OFFLINE   pdawg17

pdawg17

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,488 posts
Joined: Jul 17, 2006

Posted 03 October 2007 - 08:27 AM

OK, maybe I'm just an idiot, and never noticed it on other channels - but while watching "live TV" on SciFiHD, the screen saver came on - I didn't think this happened while watching live?


Rebooting the box should fix that...

#60 OFFLINE   Nobody

Nobody

    Mentor

  • Registered
  • 34 posts
  • LocationSo Cal
Joined: Aug 04, 2007

Posted 03 October 2007 - 08:30 AM

[quote name='jediphish']Re: the letterboxed Beastmaster, even if they don't have it in HD, shouldn't it be widescreen upconverted?

QUOTE]


I think this is odd as well.




Protected By... spam firewall...And...