Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of DBSTalk by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

I have a Sony SATA55....Do I need a oval dual LNB and what would the benefit be?


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   WIDESCREENGUY

WIDESCREENGUY

    New Member

  • Registered
  • 2 posts
Joined: Jan 19, 2003

Posted 19 January 2003 - 04:27 PM

undefined

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   James_F

James_F

    Damn you woman!

  • Users Awaiting Email Confirmatio
  • 5,205 posts
Joined: Apr 23, 2002

Posted 19 January 2003 - 04:35 PM

Check out what is purple on this page. Its really for Spanish and HDTV, but you can get

374: Brigham-Young University TV
376: NASA Television
379: Rural Farm Development TV

Without paying extra....

#3 OFFLINE   Karl Foster

Karl Foster

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,849 posts
Joined: Mar 23, 2002

Posted 21 January 2003 - 09:38 AM

Where are you located? Do you need an oval dish to get locals?
"If you took the time to get to know me, well, you'd be wasting your time. I am exactly who you think I am." - Earl Hickey

#4 OFFLINE   WIDESCREENGUY

WIDESCREENGUY

    New Member

  • Topic Starter
  • Registered
  • 2 posts
Joined: Jan 19, 2003

Posted 21 January 2003 - 10:32 AM

I live in Cleveland and I get locals just fine. I was just wondering if a oval dish will give me anymore channels than I already have.BTW I will be getting a hdtv soon and I think I will need the oval dish once I get the hdtv receiver.

#5 OFFLINE   James_F

James_F

    Damn you woman!

  • Users Awaiting Email Confirmatio
  • 5,205 posts
Joined: Apr 23, 2002

Posted 21 January 2003 - 10:41 AM

Yes you do for HDTV. You'll have to get it sometime. :D

#6 Guest_Homer73_*

Guest_Homer73_*
  • Guests
Joined: --

Posted 08 February 2003 - 11:03 PM

New to satelite stuff, was looking at direct tv's page and they have a deal for 2 room instalation and equipment for free... great deal! but for the future would like to have the oval dish that they show with the spanish selection. Sooo i was wondering if i could order the spanish equipment (the recievers have to be the same right??) to get the oval dish and then when i activate just order regualr programming??




spam firewall