Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Network help


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   redram38

redram38

    Icon

  • Registered
  • 684 posts
  • LocationMillington Tn
Joined: Dec 06, 2005

Posted 09 October 2007 - 11:48 PM

I have had WMP 11 working great for the past month or so on my Laptop and all of a sudden It is eating up my resourses at 99 % wmpnetwk.exe shows running 99 % in the task manager. It started when I hooked up my replacement reciever I got today. is there a fix for this that anyone knows about.

Also I thought I would try Tversity and am having no luck getting the HR20 to see my laptop. I have added tversity as an exception in windows firewall. Selected HR20 in the playback devices, set transcode to all and reboot and reset several times. Is there something I am missing here. If I enable WMP11 to media share it drains my computer so Tversity may be my only option

Any help would be appriciated
Thx
Directv with 4 HDDVR's 3 HR24's and one HR21
Dish with Hopper/sling, Hopper/sling adapter and 4 joeys
 
Directv for 17 years, Dish for 1 month. Loving the Hopper and Primetime anytime so far.

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   bllreed

bllreed

    AllStar

  • Registered
  • 78 posts
Joined: Dec 25, 2006

Posted 10 October 2007 - 06:38 AM

[quote name='redram38']I have had WMP 11 working great for the past month or so on my Laptop and all of a sudden It is eating up my resourses at 99 % wmpnetwk.exe shows running 99 % in the task manager. It started when I hooked up my replacement reciever I got today. is there a fix for this that anyone knows about.

This won't be much help but a similar thing happened to me. I had a desktop in
the same role and it suddenly started heavy disk access 24x7. This went on for
a couple weeks and after I deleted some unknown devices in WMP11 it suddenly
stopped. Hasn't happened since. I verified devices by MAC addresses so I wouldn't remove the HR20s.
_____________
;) Bill

If you immediately know the candle light is fire then the meal was cooked a long time ago.....ODS

#3 OFFLINE   Spanky_Partain

Spanky_Partain

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 5,499 posts
Joined: Dec 07, 2006

Posted 10 October 2007 - 07:54 AM

redram38,

Wow, I have not seen/heard of this issue.

If you click on the link in my signature, it will take you to a thread that has some very good links in it for Windows and using TVersity. I recommend reading through thosel

Good Luck!

-Mark-
"There's no place like 127.0.0.1 or ::127.0.0.1 or 0:0:0:0:0:0:0:1 or ::1!"
Support the DBSTalk forum, become a member, Click Here!
For Networking Help, Click Here!
For my setup, Click Here!
3/98


#4 OFFLINE   redram38

redram38

    Icon

  • Topic Starter
  • Registered
  • 684 posts
  • LocationMillington Tn
Joined: Dec 06, 2005

Posted 10 October 2007 - 02:14 PM

Thx I will do that. Since I removed the unknown device I think this may have fixed the problem. It started when I connected the replaced HR20 and the old one was still in the unknown device list. Funny thing is it did not effect my desktop at all. So far I have only had the issue once more and it may have been before I rebooted after I removed the device. I will let you know if it happens again. i googled the problem and it seems pretty frequent for WMP11 with Xbox users. I will read up on Tiversity. I still can't figure out why my HR20 won't see it. I disabled media sharing in WMP11 and the Tiversity just can't find the HR20
Directv with 4 HDDVR's 3 HR24's and one HR21
Dish with Hopper/sling, Hopper/sling adapter and 4 joeys
 
Directv for 17 years, Dish for 1 month. Loving the Hopper and Primetime anytime so far.




Protected By... spam firewall...And...