Jump to content


Welcome to DBSTalk


Sign In 

Create Account
Welcome to DBSTalk. Our community covers all aspects of video delivery solutions including: Direct Broadcast Satellite (DBS), Cable Television, and Internet Protocol Television (IPTV). We also have forums to discuss popular television programs, home theater equipment, and internet streaming service providers. Members of our community include experts who can help you solve technical problems, industry professionals, company representatives, and novices who are here to learn.

Like most online communities you must register to view or post in our community. Sign-up is a free and simple process that requires minimal information. Be a part of our community by signing in or creating an account. The Digital Bit Stream starts here!
  • Reply to existing topics or start a discussion of your own
  • Subscribe to topics and forums and get email updates
  • Send private personal messages (PM) to other forum members
  • Customize your profile page and make new friends
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Help! Direct Ethernet hookup.


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Bell System

Bell System

    Mentor

  • Registered
  • 30 posts
Joined: Sep 07, 2007

Posted 24 October 2007 - 05:03 PM

All say OK on test, Internet shows Not Connected

The router that its hooked up to is working on my xbox, so I know it is working!!!

...Ads Help To Support This SIte...

#2 OFFLINE   reup

reup

    Cool Member

  • Registered
  • 13 posts
Joined: Sep 14, 2007

Posted 24 October 2007 - 05:10 PM

I'm Having the same problem

#3 OFFLINE   Dr_J

Dr_J

    Icon

  • Registered
  • 508 posts
Joined: Apr 15, 2007

Posted 24 October 2007 - 05:15 PM

I'm Having the same problem


That happened to me once. I turned the router off and then on again. Magically, it then worked. :confused:

#4 OFFLINE   phat78boy

phat78boy

    Hall Of Fame

  • Registered
  • 1,523 posts
Joined: Sep 12, 2007

Posted 24 October 2007 - 05:36 PM

If you hold the info button on the remote, you can see what IP your box is picking up. This will help you tell where the problem is.

Did you reboot your box after hooking up the ethernet cable? If not, you will need to do so.

#5 OFFLINE   Bell System

Bell System

    Mentor

  • Topic Starter
  • Registered
  • 30 posts
Joined: Sep 07, 2007

Posted 24 October 2007 - 05:37 PM

Evidently after 2 menu resets of the dvr, it now says it is connected... okeeeey.

#6 OFFLINE   maccur

maccur

    Mentor

  • Registered
  • 39 posts
Joined: Dec 06, 2005

Posted 24 October 2007 - 09:16 PM

Menu-connect-test-reboot....repeat as needed. Goes for both the routers and the HR-20, I've found.




spam firewall