4k Audio Issue channel 106 only

Discussion in 'DIRECTV General Discussion' started by Mgibsoj, Dec 17, 2016.

  1. Mgibsoj

    Mgibsoj New Member

    7
    7
    Mar 7, 2015
    Palm Bay, FL
    I lose audio every time I switch to channel 106 using C61K. It remains off for all channels that I try after that. The TV status shows the audio switched over to PCM, but there is no audio. Going to settings->audio->Dolby Digital and confirming my setting is DD, it 'reminds' the C61K that it is set to Dolby Digital and it switches the audio back to DD and restores sound without me changing anything. Happens every time using either digital audio out to AVR or HDMI out. TV is LG OLED. Any one else experiencing this issue?
     
    I WANT MORE likes this.
  2. peds48

    peds48 Genius.

    20,073
    1,075
    Jan 10, 2008
    NY
    Known issue.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  3. Mgibsoj

    Mgibsoj New Member

    7
    7
    Mar 7, 2015
    Palm Bay, FL
    Thanks - wasn't aware of that, must have been further down in the threads than I looked.
     
  4. peds48

    peds48 Genius.

    20,073
    1,075
    Jan 10, 2008
    NY
    Folks just got bored posting about it, I would guess.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. Fab55

    Fab55 AllStar

    103
    3
    Jul 25, 2008
    Is this the same issue where the audio intermittently cuts out on the C61K as well, regardless of the channel? Had mine for about 3 weeks now, and remember reading something about audio drop outs, but can't find a thread about it.

    Sent from my SM-T817V using Tapatalk
     
  6. MysteryMan

    MysteryMan Well-Known Member DBSTalk Club

    10,582
    1,437
    May 17, 2010
    USA
    The audio drop outs you're experiencing with your C61K-700 is a known issue.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements