D10 - Test Channel 498: Now available

Discussion in 'DIRECTV General Discussion' started by Earl Bonovich, Sep 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. beakor

    beakor Legend

    118
    0
    May 29, 2007
    I am getting sound on my hr20-100 wb868multiswitch. Its in Dolby Digital on mine. Not sure about the pcm
     
  2. Hdhead

    Hdhead Hall Of Fame

    1,283
    50
    Jul 30, 2007
    Does anyone have music but no picture?
     
  3. Edwin

    Edwin Cool Member

    14
    0
    Dec 18, 2006
    I can see the slide again and I hear the music.
     
  4. steveken

    steveken Godfather

    299
    0
    Sep 15, 2007
    I haven't gotten any audio from it yet. I have the slide, but thats it. Wonder why. Its a HR20-700 just like everyone elses.
     
  5. thread

    thread DBSTalk Club Member

    75
    0
    Nov 25, 2006
    498 has audio and new message:

    They took out the launching part.
     
  6. CTJon

    CTJon Godfather

    963
    117
    Feb 5, 2007
    Got music also. I'd even take a D* ad with some motion vs. this slide.
    Any progress would be great.
     
  7. Dolly

    Dolly Hall Of Fame

    2,179
    0
    Jan 30, 2007
    I have it also :) And it sounds great :sunsmile: We must be getting closer to the "Promise Land" :p ;)
     
  8. Jeffro

    Jeffro AllStar

    79
    2
    Dec 23, 2006
    I have music on my H20 100 but I can't get the music on my HR-20 700 through
    HDMI but I can get it on Component Video. Also my HR-20 is on 0x18a not 0x18E
    like I reported on the 9300 and 9301 thread which is now closed.
     
  9. HD30TV

    HD30TV Legend

    249
    0
    Aug 19, 2007
    Slide + music here.
     
  10. henryld

    henryld Godfather

    306
    0
    Aug 16, 2006
    Actually audio is not carried via component; you must have another connection.
     
  11. Dolly

    Dolly Hall Of Fame

    2,179
    0
    Jan 30, 2007
    With the music D picked I'm surprised you can tell a few little audio hiccups :D Just not my type of music I guess :rolleyes:
     
  12. paulman182

    paulman182 Hall Of Fame

    4,852
    11
    Aug 4, 2006
    I still get nothing on 498 on my HR20-100, while my other two HD receivers get the slide as they should. Earlier I posted that both my HR20s lost it yesterday, but it came back on the 700.

    My signals are all good, and all receivers pass the 480/481 test. I was asleep during the 9300/9301 test, unfortunately.
     
  13. fighterfire

    fighterfire Cool Member

    12
    0
    Jan 31, 2007
    HR20-700, latest NR. I had not had any problems with viewing 498 until today. I had to use trick play to get it to come up. It works on both tuners. My signal strengths are typically in the mid 80s to mid 90s. I can't check it now since I am recording. I do not get any sound at all on 489. 480/481 pass test ok. I have my HR20 wired directly to slimline, no switch.
     
  14. hbkbiggestfan

    hbkbiggestfan Godfather

    439
    6
    May 24, 2007
    No slide. No Music. Searching for Sat Signal on both tuners...Tried turning off native and 720p...Nothing. On signal strength for 103b i get 0 97 0 95 0 94 0 98 n/a n/a n/a...etc. I have no idea what could be wrong...Help please???
     
  15. LameLefty

    LameLefty I used to be a rocket scientist

    12,182
    105
    Sep 28, 2006
    Middle...
    With no signal on all of your odd transponders, it sounds like you have a hardware problem - LNB, cabling, multiswitch, or some combination.
     
  16. hbkbiggestfan

    hbkbiggestfan Godfather

    439
    6
    May 24, 2007
    If I have an LNB, cabling or multiswitch problem(s) why are all signals coming through from all other sats?
     
  17. RD in Fla

    RD in Fla Icon

    529
    1
    Aug 26, 2007
    I now have sound on 498 on my HR20 that didn't have the slide. Still no slide LOL. I guess its progress.
     
  18. JoeP

    JoeP New Member

    7
    0
    Sep 23, 2007
    I have nothing but black on 498. I do get the banner....When I called DTV I was told by the CSR not to worry as long as I have the converters hooked to the box. I guess I just have to wait and see if the channels show up once I get word from here that you all got them.

    Joe
     
  19. Thinker3932

    Thinker3932 Legend

    136
    0
    Apr 12, 2006
    My projector only takes 720p.
     
  20. ybeard

    ybeard Cool Member

    19
    0
    Sep 22, 2007
    Nice to see that D* apparently took someone's advice from yesterday and added audio to channel 498.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

spam firewall

Advertisements