H20-600 with CE (406C) looks promising

Discussion in 'DIRECTV - SWMLine Discussion (private)' started by jwd45244, May 2, 2008.

  1. jwd45244

    jwd45244 Hall Of Fame

    1,510
    0
    Aug 18, 2006
    All I just updated my H20-600 to 406C (latest CE). It may be too early to tell but so far the I have not seen a single 771 message. I will keep you posted.
     
  2. bwaldron

    bwaldron Impossible Dreamer

    5,525
    0
    Oct 24, 2005
    Good to hear...hope that it stays that way!
     
  3. David Ortiz

    David Ortiz Save the Clock Tower!!

    2,436
    77
    Aug 21, 2006
    Fresno, CA
    Prior to downloading 0x406C, I never got past the Searching for Satellite message. With 0x406C, the H20-600 now fully boots and it tuned correctly to all of the channels I tested. Awesome!
     
  4. smiddy

    smiddy Tain't ogre til its ogre

    15,654
    122
    Apr 5, 2006
    Gentlemen, can you check to see if the signal test pages to see if they added the SWM? (I'm away from mine so I can't check it) I'm curious...
     
  5. jwd45244

    jwd45244 Hall Of Fame

    1,510
    0
    Aug 18, 2006
    Smiddy, they have not added a SWM page
     
  6. smiddy

    smiddy Tain't ogre til its ogre

    15,654
    122
    Apr 5, 2006
    Thanks, I downloaded it last night and as yet haven't cracked it open to look. I will later today.
     
  7. smiddy

    smiddy Tain't ogre til its ogre

    15,654
    122
    Apr 5, 2006
    BTW, is everyone's H20-600 working now? If not, please list the firmware and date of manufacturer and where made.
     
  8. jwd45244

    jwd45244 Hall Of Fame

    1,510
    0
    Aug 18, 2006
    I have not had a single 771 message show up since the upgrade to this CE.
     
  9. j2fast

    j2fast Godfather

    395
    0
    Jul 15, 2007
    I just put both of my H20-600's back on the SWM dish and all is well so far.
     

Share This Page

spam firewall