1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

H20 Audio Problems

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by vegout, Oct 30, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vegout

    vegout Mentor

    39
    0
    Oct 30, 2006
    I am experiencing two problems with my H20 connected to a Denon receiver via the optical cable.

    1) When changing from one music channel to the next, a "pop" is heard before the music from the new channel begins to play.

    2) Occasionally, audio from a regular TV channel stops. I can fix it by changing to a different channel and then back.

    Any ideas?
     
  2. kentuck1163

    kentuck1163 Legend

    238
    0
    Apr 20, 2006
    Same thing happens with mine. My H20 is hooked to my Sony receiver with optical cable and I have the exact same problems -- the "popping" sound when I go from on e music channel to another, and - usually only on HD channels - sometimes I lose audio (this one is pretty rare, though).
     
  3. Mark L

    Mark L Godfather

    285
    0
    Oct 23, 2006
    I have the same problem as well with my Sony Receiver. Yesterday, I couldn't get audio at all through my CBS HD local channel.
     
  4. JLucPicard

    JLucPicard Hall Of Fame

    3,985
    0
    Apr 27, 2004
    Off Topic...

    logan2575,

    I love your TNT-HD TiVo logo!
     
  5. vegout

    vegout Mentor

    39
    0
    Oct 30, 2006
    Just an FYI, I switched to the HR20 and it does not have the pop between audio stations.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page