H21-200 {CE:12:07a} 0x4318 - Issues Only (PRIVATE FIELD TEST)

Discussion in 'DIRECTV - H2x Discussion (private)' started by Stuart Sweet, Sep 5, 2008.

Did you receive the push?

  1. Yes, yes, a thousand times, YES!

    0 vote(s)
    0.0%
  2. Dernit, no (please explain below)

    11 vote(s)
    100.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Radio Enginerd

    Radio Enginerd Active Member

    2,913
    2
    Oct 5, 2006
    Issue: Can not obtain a DHCP address from my router. This is the first time I've tried to network the machine so I'm not sure whether or not this worked on previous releases.

    This DVR is behind 2 network switches.

    Looks like this = H21 - DLink 5 port GB SW - Netgear 24 port GB SW - Linksys WRT54G at the core. This same PC is connected to this switch so the network works out here (in my shop).

    Additional Notes: H21 seems to work with a static address but I get a "Not Connected To The Internet (22)" error when I run a network test.

    Mac Address shows FF:FF:FF:FF:FF:FF
     
  2. Radio Enginerd

    Radio Enginerd Active Member

    2,913
    2
    Oct 5, 2006
    Issue: Earlier I was watching 13-1 (CBS) and noticed some small hiccups in audio. Didn't report the issue since I thought it was my local affiliate. Now I am watching the afternoon game on 40-1 (FOX) and I hear the same stutter/hiccup in audio.

    Additional Notes:
    • Dolby Digital is disabled.
    • Signal Strength: 13-1 = 100% / 40-1 = 100%
     
  3. Kiwi

    Kiwi Cool Member

    23
    0
    Sep 28, 2007
    4318 push received, with receiver in standby, at 10:29 PM CDT on Sep 5th. As another poster pointed out, there was no red button reset required this time to have both video and audio work. Previous releases required a red button reset to get a video signal though audio was fine (connected using component)
     
  4. texasbrit

    texasbrit Well-Known Member

    5,613
    177
    Aug 9, 2006
    None of my CE downloads have needed a reset for anything.
     
  5. veryoldschool

    veryoldschool Lifetime Achiever Staff Member Super Moderator DBSTalk Club

    42,754
    378
    Dec 9, 2006
    While this is nice to know, I too had the "blank" video with sound on all channels & menus, after the last two pushed downloads.
    This was the first that didn't need a reset to get video back.
    [connected through component].
     
  6. hasan

    hasan Well-Known Member

    5,957
    54
    Sep 22, 2006
    Ogden, IA
    Push has been received on all downloads, including this one. Receiver is always on, and I did not reboot prior to the push. Haven't had time to do anything but regular watching at this point, and that seemed "normal". I do have OTA, but no network up in the bedroom.
     
  7. frogg

    frogg Legend

    275
    4
    Nov 18, 2005
    Angleton, TX
    Still on 430c
     
  8. Doug Brott

    Doug Brott Lifetime Achiever DBSTalk Club

    28,939
    72
    Jul 12, 2006
    Los Angeles
    I just received my first push this weekend .. the network connection does not work correctly because the MAC address is showing up as ff:ff:ff:ff:ff:ff ..
     
  9. veryoldschool

    veryoldschool Lifetime Achiever Staff Member Super Moderator DBSTalk Club

    42,754
    378
    Dec 9, 2006
    not mine. :lol: or should it be :D
     
  10. xzi

    xzi Icon

    528
    0
    Sep 18, 2007
    Just checked now, and I'm on 4314 still. Working well though.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

spam firewall

Advertisements