1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help, strange problem with Yamaha AVR

Discussion in 'Home Theater Audio' started by jimmie57, May 22, 2018.

  1. jimmie57

    jimmie57 Hall Of Fame

    8,437
    569
    Jun 26, 2010
    Texas City, TX
    We have 9 channels from DTV that put out only the subwoofer low sounds.
    4 of them only do it when a commercial is on. Otherwise it is normal.
    He has 180 channels in his Favorite list and we tried them all.

    I switched the "Scene" on the Yamaha Remote and then they all play.

    I thought there was a setting in the Yamaha to set the incoming signal to "Auto" and it would adjust to whatever was being sent to it. My son said he could not find it.

    Is anyone seeing this with their AVR ? Thanks.
     
  2. Cholly

    Cholly Old Guys Rule! DBSTalk Club

    5,023
    64
    Mar 22, 2004
    Indian...
    There should be a section in your AVR manual that describes Scenes and how to set them up.
     
    HiDefRev likes this.
  3. jimmie57

    jimmie57 Hall Of Fame

    8,437
    569
    Jun 26, 2010
    Texas City, TX
    Problem solved, how I do not know.
    My son has very bad coordination and he said that when he went to press the button on the Yamaha to turn it off, he accidently hit the small button close to it that says speakers and the channel immediately started to working.
    Really weird.
     
  4. Rich

    Rich DBSTalk Club DBSTalk Club

    30,550
    896
    Feb 22, 2007
    Piscataway, NJ
    Kind of thing that happens in my home frequently.

    Rich
     

Share This Page