1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hopper - S213/Joey S265 Software Experiences/Bugs

Discussion in 'Hopper System Support Forum' started by n0qcu, Jun 26, 2012.

  1. Jul 4, 2012 #101 of 164
    dunkonu23

    dunkonu23 Legend

    221
    1
    Sep 10, 2006
    Michigan....
    Funny you mention that... The one I have that doesn't work is a 500mb MyBook, as well. I did the firmware upgrade on it, too. No joy. My Bedroom Hopper never recognizes it, even on disconnect.

    Scott
     
  2. Jul 4, 2012 #102 of 164
    ATARI

    ATARI Hall Of Fame

    1,876
    0
    May 10, 2007
    The only oddity I have discovered (so far) is that I am unable to add TVland to a custom favorite channels list. I add it, save the changes, go to the guide, and it is not there. All the other channels I have tried have worked. Anybody else see this or something similar with other channels?
     
  3. Jul 4, 2012 #103 of 164
    strikes2k

    strikes2k AllStar

    54
    0
    Dec 9, 2008
    There used to be a bug where you couldn't add a single channel. I thought it was fixed but you might try adding a couple of channels and see if it saves.
     
  4. Jul 5, 2012 #104 of 164
    oldengineer

    oldengineer Godfather

    455
    5
    May 25, 2008
    AutoHop continues to be hit or miss since S213. Last night 1 Hopper had no AutoHop for any shows, and the other had it for 50%.
     
  5. Jul 5, 2012 #105 of 164
    StringFellow

    StringFellow AllStar

    101
    0
    Jan 5, 2012
    Still an issue.....add/delete at least 2 channels to a favorite list. Favorite Lists have several bugs that Dish has yet to fix.

    1. Adding/deleting channels to a favorite list won't persist unless you add/delete at least 2 channels.
    2. Default Favorite List resets to My Channels.
    3. Local channels (usually low channel numbers) randomly disappear from Favorite lists.

    These issues are still present in 2.13. Dish and DIRT have yet to acknowledge these are bugs, regardless of the number of people posting here.
     
  6. Jul 5, 2012 #106 of 164
    ATARI

    ATARI Hall Of Fame

    1,876
    0
    May 10, 2007
    That was the trick. Adding or deleting more then one is the work around.

    Thanks!
     
  7. Jul 5, 2012 #107 of 164
    tcatdbs

    tcatdbs Icon

    632
    4
    Jul 10, 2008
    I rented 2 free movies last month. One said it has 3 days left, I deleted it, no problem. The other had expired, and indicates $4.99 now. I try to delete it, but nothing happens. So I have that movie in my "Rented" folder... any way to get rid of it?
     
  8. Jul 5, 2012 #108 of 164
    galahad

    galahad Cool Member

    12
    0
    Mar 25, 2007
    Has anyone else had a problem with there joey not waking up afterbeing off for a while? After one of my Joey's has been off for a while and I try to turn everything on the screen saver saying to press select is on but nothing happens when I press select or anything else for that mater. I have to hold the power button down or unplugg it to reset it. I call Dish support and the only thing they wanted to do is send me a new remote which I think is a waste of my time. This just started after getting 265.
     
  9. Jul 5, 2012 #109 of 164
    P Smith

    P Smith Mr. FixAnything

    22,438
    224
    Jul 25, 2002
    W.Mdtrn Sea
    Seen that once or two ...
     
  10. Jul 5, 2012 #110 of 164
    dunkonu23

    dunkonu23 Legend

    221
    1
    Sep 10, 2006
    Michigan....
    A new one...

    Today, the picture on my TV was shifted about 1/4" up. In the 1/4" space was a black area surrounded by three tan, blue, and white parallelograms. Sounds odd, huh? I wasn't too bothered, so I watched the TV for about 20 minutes, then the Hopper (Den Hopper) crashed and rebooted. No more parallelograms. I'm thinking it's memory leak in the video portion that is overwriting a portion of display memory. This is the first time I've seen it. I can't duplicate it, but if it comes back, I'll report it.

    Scott
     
  11. Jul 5, 2012 #111 of 164
    garywiley

    garywiley Mentor

    34
    0
    Jun 16, 2007
    I have had a Joey not waking up for about 2 months. It appears to be OK with the new firmware.
     
  12. Jul 6, 2012 #112 of 164
    dunkonu23

    dunkonu23 Legend

    221
    1
    Sep 10, 2006
    Michigan....
    New Joey issue (for me?). Both Joey's do not skip backward consistently. Sometimes, it skips one second, sometimes one minute, sometimes back to the beginning of the buffer. Very odd. Interesting, though. :)

    Scott
     
  13. Jul 6, 2012 #113 of 164
    Lee Bailey

    Lee Bailey Mentor

    41
    0
    May 18, 2008
    My older Maxtor (PATA interface drive) USB EHD is seen just fine. But the MyBook and my Fantom both have SATA drives inside, and neither one is seen. Looks like maybe some sort of driver issue.
     
  14. Jul 7, 2012 #114 of 164
    oldengineer

    oldengineer Godfather

    455
    5
    May 25, 2008
    I'm using a 1TB WD My Book A/V which has an eSata interface which I used to use when I was with D*. It works OK on both Hoppers.
     
  15. Jul 7, 2012 #115 of 164
    Lee Bailey

    Lee Bailey Mentor

    41
    0
    May 18, 2008
    I was afraid of that! Now just have to wait for Dish to figure it out!:(
     
  16. Jul 7, 2012 #116 of 164
    remlab

    remlab New Member

    6
    0
    Jul 7, 2012
    Since the update, I have had to reset the Hopper and joeys 3 to 5 times every day ( reset them 3 times in an hour today) for various reasons. 1. Hopper will say all joey's are unlinked or will not show any Joeys and the Joeys will say unlinked. 2. Hopper will say Joeys are unlinked but the Joey will say it is linked but will not work. 3. Joeys are unable to change channels. 4. Joey will, while on its own tuner, change channels on the hopper. 5. No/quiet audio on one Joey.
     
  17. Jul 7, 2012 #117 of 164
    356B

    356B Icon

    908
    1
    Oct 11, 2008
    Northern...
    Have you ask for help, either Dish or the Reps who monitor here? What you are describing is for most, very atypical. Get in touch and get some help.
     
  18. Jul 8, 2012 #118 of 164
    P Smith

    P Smith Mr. FixAnything

    22,438
    224
    Jul 25, 2002
    W.Mdtrn Sea
    I would try to cool it off - disconnect power cord for 15 min, then open a cover and run it for 24 hrs to see if it's overheating.
     
  19. Jul 8, 2012 #119 of 164
    remlab

    remlab New Member

    6
    0
    Jul 7, 2012
    Tech support told to basically live with it. It is a known issue and I just have to reset it.
     
  20. Jul 8, 2012 #120 of 164
    remlab

    remlab New Member

    6
    0
    Jul 7, 2012
    I checked online and there were a couple issues reported but nothing else. Dish Tech support was a complete waste of my time. He said it was a known issue and I had to basically live with it. Only fix was to reset everything.
     

Share This Page