1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR24-100/H24-700 {CE:01:09} 0x03E0 - Issues Only

Discussion in 'DIRECTV - H24/HR24 Field Trial (private)' started by Stuart Sweet, May 28, 2010.

Did you get this update?

  1. HR24 - Yes, I have one and received the PUSH update

    0 vote(s)
    0.0%
  2. HR24 - Yes, I have one and I forced an update

    25 vote(s)
    58.1%
  3. HR24 - No, I have one and did not receive the update

    0 vote(s)
    0.0%
  4. H24 - Yes, I have one and received the PUSH update

    0 vote(s)
    0.0%
  5. H24 - Yes, I have one and I forced an update

    16 vote(s)
    37.2%
  6. H24 - No, I have one and did not receive the update

    1 vote(s)
    2.3%
  7. I don't have an HR24-100 or H24-700

    1 vote(s)
    2.3%
  1. kevinturcotte

    kevinturcotte Active Member

    3,957
    1
    Dec 19, 2006
    Outside...
    HR24-100 AGAIN lost audio. While playing back The Empire Strikes Back (Aired at 9:40 PM on 241 Spike HD), I lost audio 5 times during trickplay. Had to RBR in each case to get the audio back. Just checked the History, and there are a few of strange entries for the show.
    1. "This showing was partially recorded due to a problem retaining the program (45/0/)" (The entire program recorded)
    2. "This showing was deleted by the user" (Obviously this one should be there)
    3. "This showing was canceled because of a problem retaining the program (45/0/)" (Obviously it wasn't canceled since it recorded)
     
  2. mhayes70

    mhayes70 New Member

    4,224
    3
    Mar 21, 2006
    MRV

    Server: HR24-100 20100531-26F9
    Server: HR22-200 20100531-44C5
    Client: R22-200 20100531-471E

    When trying to play a show from the HR24 to the R22. I get the following error. Playback failed. No audio/video data packets received from server.

    This happens from time to time on all DVR's. From what I can tell. When the Server DVR is in standby mode for some time this problem occurs. Because once I was getting around to report this. I had watched some shows on the HR24 and then tried to replicate this it would not occur. But, I did occur when I tried a recording off of a HR22-100 that was in standby mode.

    Also, Auto correction seems to be not working again on MRV. When I hit play when coming out of FFx2 it jumps ahead a little instead of stopping at the point I hit play. I will have to hit jump back once or twice to get it at the correct spot.
     
  3. tfederov

    tfederov Well-Known Member

    4,779
    64
    Nov 18, 2005
    Just an update to this. VOS and Steve have done a helluva job (thanks, guys!) helping me out offline. This may not be an HR24 issue as much as an H23-600 issue. I'll continue to troubleshoot and let you guys know the results.
     
  4. The Merg

    The Merg 1*

    10,289
    35
    Jun 24, 2007
    Northern VA
    HR24-100
    Report #: 20100531-2101

    Issue: On-Screen Graphics Lag
    Definitely noticing a lag with the clearing and loading of on-screen graphics with this release. When hitting Exit while on the PlayList, all text completely disappears immediately, but the blue background does not clear for about 3.5 seconds. The same can be seen when going from any Setup menu, the Guide, or PlayList to the other. For example, when on the Guide and hitting List, the text blanks out, but it takes 3.5 seconds for the PlayList to come up. It was definitely not this way prior to this release.

    - Merg
     
  5. Scott Kocourek

    Scott Kocourek Well-Known Member

    9,491
    523
    Jun 13, 2009
    20100531-237B Almost same issue as above, Using unit as a client after trickplay unit froze, exit to live all is fine except no audio on HDMI. Audio ok on RCA out.

    I will restart after report is done. This happened last night but I was recording when it happened so I sent today.
     
  6. Herdfan

    Herdfan Well-Known Member

    6,506
    99
    Mar 18, 2006
    Teays...
    Model: HR24-100

    Report: 20100530-12D3

    Locked up while using trickplay on Live TV. Was able to send report. Not able to EXIT out as I was not in a recording. The unit was recording, so I left it alone.

    Came back to it later and it had unlocked and was playing fine.
     
  7. Herdfan

    Herdfan Well-Known Member

    6,506
    99
    Mar 18, 2006
    Teays...
    Model: HR24-100

    Report: No ID

    Not sure if this is HR24-100 related or not. Went to watch a show via MRV (100% DECA) on an HR20-700 on the NR. Audio was choppy and intermittent. Went and tried to watch it on the HR24-100 and it was fine. Later tried it again on the same HR20-700 and it was fine.

    Show was recorded on the HR24-100.
     
  8. tfederov

    tfederov Well-Known Member

    4,779
    64
    Nov 18, 2005
    I swapped my two stand-alone receiver locations and for some reason everything is working now. Wasn't an HR24 issue. Mods, if these comments need to be deleted, let me know and I'll pull them.
     
  9. gpg

    gpg Well-Known Member

    2,039
    39
    Aug 19, 2006
    Long Island
    H24-700
    Report: 20100602-384A

    When I brought the receiver out of standby, the video was frozen with no audio. Changing the channel solved the problem.
     
  10. The Merg

    The Merg 1*

    10,289
    35
    Jun 24, 2007
    Northern VA
    HR24-100

    Issue: Audio Loss After SkipBack
    Well, the issue of audio loss after performing a SkipBack TrickPlay is still around. And after playing back for 6 seconds without audio, the show will pause. Another TrickPlay function is required to fix the issue.

    - Merg
     
  11. jford951

    jford951 Godfather

    447
    1
    Oct 6, 2008
    H24-700 report#20100602-18D4

    Dish alighment error has come back and I notice in the misc screen it says supported 3d res. 480i,480p,1080I but this TV is not 3d it is a jvc model LT-32jm30
     
  12. itzme

    itzme Hall Of Fame

    1,652
    21
    Jan 17, 2008
    HR24-100
    20100603-28AB

    Watching CNN, audio/video froze. All trickplay worked, so I did Jump back 2-3 times and was able to repeat the freeze and able to skip to live just fine. Sent report right after that.
     
  13. kevinturcotte

    kevinturcotte Active Member

    3,957
    1
    Dec 19, 2006
    Outside...
    HR24-100
    Report 20100603-2C16
    Lost audio again during trickplay during (Local) playback. Secret of Nimh recorded on HDN Movies 561 on 29May at 8am. Had to RBR.
    Audio loss seems limited to HD programming only, as I've yet to lose it during SD playback.
     
  14. mobandit

    mobandit Hall Of Fame

    1,142
    0
    Sep 4, 2007
    HR24-100 ~ Report ID# 20100603-2654

    Watching live TV, video froze, still had audio, STB was totally unresponsive to remote key presses, logo wasn't even flashing (recognizing a key press). RBR, system returned to normal.

    HR24-100 is connected via HDMI to Sony STGR-800, with HDMI passthrough to Sony HDTV.
     
  15. sigma1914

    sigma1914 Well-Known Member DBSTalk Club

    14,611
    373
    Sep 5, 2006
    Allen, TX
    HR24-100
    Report 20100603-1275

    Lost audio again during trickplay of live (buffered) video on sat feed of local ABC HD. Report sent before menu reset.
     
  16. hdtvfan0001

    hdtvfan0001 Well-Known Member

    32,456
    258
    Jul 28, 2004
    HR24-100
    Report # 20100604-3951

    When running the system test, getting a 79-571 error.

    "This receiver appears to be experiencing network playback errors. If you are watching recorded content...."

    No MRV playback problem.
    No local playback problem.
    No Mediashare playback problem (photos or video).

    Passes Network Connection and Network DServices tests.

    Seems to be a false error message.
     
  17. cheesedjdj

    cheesedjdj Legend

    125
    0
    Jan 20, 2010
    Report ID:20100604-1120
    H24-700

    I noticed that the TVApps error code changed from 400 to 301 during the week so this report is just for that change.
     
  18. RD in Fla

    RD in Fla Icon

    529
    1
    Aug 26, 2007
    H24-700

    When watching a program and pressing Guide the program video freezes in the PIG, audio is not affected. Only thing that brings back the video to live is changing the channel. Sent two reports, don't have report id's available. Sorry :(
     
  19. uwhumpty

    uwhumpty Legend

    148
    0
    Oct 22, 2007
    Sioux City, IA
    H24-700

    I was watching a show via MRV, and I tried using slow motion, and when the slow motion started, the DirecTV power logo started flashing on the front panel. When I pressed play and went back to regular speed, it stopped flashing. I tried slow motion again, and the same thing happened. I don't know if this is an issue or as designed, but I figured I would report it anyway.
     
  20. RD in Fla

    RD in Fla Icon

    529
    1
    Aug 26, 2007
    Forgot to add that a RBR did cure the problem.
     

Share This Page