1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR2x Lockup Discussion

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by DFWHD, Oct 6, 2008.

Did your HR2X require a restart/rbr on 10/6? (Thanks to Ken S for the poll)

  1. Yes, all of my HR2x required a restart/rbr.

    0 vote(s)
    0.0%
  2. Yes, some of my HR2x required a restart.

    1,955 vote(s)
    87.8%
  3. No, all of my HR2x were operating properly.

    211 vote(s)
    9.5%
  4. Restart/RBR didn't work I have to call DirecTV for help

    61 vote(s)
    2.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oct 6, 2008 #221 of 1578
    Chunkdog

    Chunkdog New Member

    8
    0
    Aug 31, 2008
    I unplugged my HR21 & everything is working fine.

    As of now, My HR20-700 is not responding to a RBR or restart. :mad:
    Any suggestions?
     
  2. Oct 6, 2008 #222 of 1578
    twaller

    twaller Member

    225
    8
    Dec 17, 2005
    Had to RBR both of my HR20-700s this am. One running the latest CE and the other running the NR. Does not seem to make a difference.
    My best guess is corrupted guide data.
     
  3. Oct 6, 2008 #223 of 1578
    dcowboy7

    dcowboy7 Hall Of Fame

    4,761
    27
    May 22, 2008
    Pequannock, NJ
    yes my hr21-700 needed reboot....ok now.
     
  4. Oct 6, 2008 #224 of 1578
    erict

    erict Legend

    213
    0
    Jan 29, 2008
    A post from another board.

    I just called 1800directv to see what was up & there is a recorded message saying that they are aware of reciever models HR20, HR21, & there was two more I didn't here clearly I think one was HR22. But it says they are aware that the recievers are not responding to remote control or front panel actions & they are working diligently to fix the problem.

    So there was obviously no upgrade, it just sounds like a glitch in the system last night.
     
  5. Oct 6, 2008 #225 of 1578
    Ferrd

    Ferrd Cool Member

    26
    0
    May 23, 2007
    I had to RBR both my HR20-700 and HR20-100 this morning.
     
  6. Oct 6, 2008 #226 of 1578
    sb999

    sb999 Cool Member

    25
    0
    Nov 2, 2006
    Had to RBR my HR-20 this morning as well. /nod
     
  7. Oct 6, 2008 #227 of 1578
    Chaos

    Chaos New Member

    454
    1
    Apr 23, 2002
    HR20-700, HR21-700, R22-200 all needed to be rebooted. HR20-100 did not.
     
  8. Oct 6, 2008 #228 of 1578
    JACKIEGAGA

    JACKIEGAGA N.Y. FOOTBALL GIANTS

    5,617
    91
    Dec 11, 2006
    Long Island, NY
    I am having the same problem unplug it for 10 min
     
  9. Oct 6, 2008 #229 of 1578
    tivoboy

    tivoboy Legend

    134
    0
    Aug 16, 2006
    Yep, this happened to all my H21-700 AND it appears to have done something to my OLDER HDVR3 TIVOS, none of them could get sat info last night, still the same this morning.
     
  10. Oct 6, 2008 #230 of 1578
    PhilS

    PhilS AllStar

    91
    2
    Sep 23, 2007
    Denton, TX
    I had to unplug both HR20-700s
     
  11. Oct 6, 2008 #231 of 1578
    rbean

    rbean Legend

    126
    0
    Jan 11, 2007
    two HR20-700's, both locked up this morning, had to unplug both to get them back on, red button reset didn't work, rbr both got to 97% and stopped.
     
  12. Oct 6, 2008 #232 of 1578
    BubblePuppy

    BubblePuppy Good night dear Smoke... love you & "got your butt

    5,283
    5
    Nov 3, 2006
    I don't put my HR20-700 in standby so this morning I turned on the tv and tried to rewind the buffer to see the local weather ( the HR was set to a local channel overnight). The time bar did not show and the unit would not come out of rewind. Had to RBR. Sent issue report #20081006-2E3F.
    I have this weeks CE.
     
  13. Oct 6, 2008 #233 of 1578
    Indiana627

    Indiana627 Hall Of Fame

    3,272
    5
    Nov 18, 2005
    Same here. I've tried everything including Doug's suggestion to get my eSata recordings back but they are gone and I'm extremely PO'd. It's as if I just brought home the eSata and hooked it up - no recordings, no series links, no to do list, no favorite channels. Even the guide scrolling effects are on which I normally have turned off.

    This is the first time in my 5.5 years with D* that I'm EXTREMELY PO'd at them!

    And I just tried checking my signal strength on my HR21-200 and the 101 and 103c came in fine, but then when I went to the 99c none of the TPs loaded. Same with the 119 and 110. And then when I tried to exit out of the signal strength screen, it froze and I had to do another RBR on it. What the frak is going on with D* today?
     
  14. Oct 6, 2008 #234 of 1578
    axl

    axl AllStar

    100
    0
    Sep 12, 2007
    I had to reboot mine. I tried the RBR and that didn't work. We tried to unplug it and wait and that didn't work. It comes all the way but is stuck on one channel and there is no sound coming out at all. If you try to view the guide it only shows the one channel it is on. Wife trying to call support now to see what we can find out. Anyone else had this problem?
     
  15. Oct 6, 2008 #235 of 1578
    joshjr

    joshjr Hall Of Fame

    4,821
    86
    Aug 2, 2008
    NE Oklahoma
    I have a HR20-100 that had to be unplugged and plugged back in to get it to power back on. A RBR did not work. Should I expect anything like this with the upcoming time change to?
     
  16. Oct 6, 2008 #236 of 1578
    matsfan

    matsfan AllStar

    91
    0
    Sep 9, 2006
    Same here although a third unit was OK.
     
  17. Oct 6, 2008 #237 of 1578
    MikeW

    MikeW Hall Of Fame

    2,565
    4
    May 16, 2002
    3 out of 4 here.
     
  18. Oct 6, 2008 #238 of 1578
    missparker10

    missparker10 Legend

    175
    0
    Feb 15, 2007
    Both of my HR 20-700's had to be reset. And my HR 20-100. I was sort of glad to see this topic. At first I thought it was just the one I hooked up the esata to. And I thought I broke it.
     
  19. Oct 6, 2008 #239 of 1578
    SlimyPizza

    SlimyPizza Legend

    135
    0
    Oct 14, 2006
    I've only got one HR20 but I noticed this morning the unit became unresponsive to the remote. Assuming it was the remote, I replaced the batteries and still had the same problem so I rebooted the HR20. When it came back the unit was responsive to the remote but I'd lost my favorite channels list. Later when I went to re-edit the favorite channels list, the unit locked up again and I was forced to have to reboot another time. Not good.
     
  20. Oct 6, 2008 #240 of 1578
    dcowboy7

    dcowboy7 Hall Of Fame

    4,761
    27
    May 22, 2008
    Pequannock, NJ
    mine just locked again....needed another reboot.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page