1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HR34 Genie, version 0x05FD - Issues/Discussion

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by Mike Bertelson, Jan 9, 2013.

  1. Jan 10, 2013 #21 of 182
    wrj

    wrj Legend

    166
    3
    Nov 23, 2006
    Same here
     
  2. Jan 10, 2013 #22 of 182
    lgno

    lgno New Member

    6
    0
    Jan 10, 2013
    You could say so:
     
  3. Jan 10, 2013 #23 of 182
    Drucifer

    Drucifer Well-Known Member

    9,428
    246
    Feb 12, 2009
    NY Hudson...
    My Genie Pet Peeve is now over a year old.

    Issue: Recording Deletion via More Info - Deleting Remote Recording from the Program's More Info screen doesn't always take you back to the PlayList. Instead, you are often booted to Live TV or some other GUI screen that's not the PlayList. This bug is a known issue that been around since Genie was on the SDGUI.​
     
  4. Jan 10, 2013 #24 of 182
    KK in CT

    KK in CT Legend

    239
    4
    Jul 13, 2010
    My box now says the same thing. At least this time I didn't need to reboot to see the other box in the whole home setup.
     
  5. Jan 10, 2013 #25 of 182
    dihawk57

    dihawk57 New Member

    7
    0
    Mar 9, 2012
    After the lastest update my 3D channels show side by side split screen. Anyone else having this problem. RBR didn't correct it. Any ideas ??
     
  6. Jan 10, 2013 #26 of 182
    RAD

    RAD Well-Known Member

    16,504
    142
    Aug 5, 2002
    Dripping...
    Yes I've seen this, only work around for me at the moment is to manually switch the TV to SBS mode.
     
  7. Jan 10, 2013 #27 of 182
    Bigwayne13

    Bigwayne13 Cool Member

    30
    0
    Aug 7, 2010
    My 3D channels have always been side by side split-screen. :confused:
     
  8. Jan 10, 2013 #28 of 182
    RAD

    RAD Well-Known Member

    16,504
    142
    Aug 5, 2002
    Dripping...
    If you have a C31 or Samsung RVU client yes you can probably ignore that error. It looks like every time the HR34 detects the client being turned off it logs that as a dropped connection. Hopefully someday they'll be able to figure out that it's being caused by the power off and not increment the dropped connection counter.
     
  9. Jan 10, 2013 #29 of 182
    wrj

    wrj Legend

    166
    3
    Nov 23, 2006
    I couldn't stop, pause, or get out while watching a recorded show. Tried two different remotes. I even tried to shut-off HR34 from front panel. Finally had to do RBR.
     
  10. Jan 10, 2013 #30 of 182
    RAD

    RAD Well-Known Member

    16,504
    142
    Aug 5, 2002
    Dripping...
    Diag all report 20130110-2F17

    See attached.
     
  11. Jan 10, 2013 #31 of 182
    cmasia

    cmasia Icon

    1,062
    89
    Sep 18, 2007
    Las Vegas
    Same thing happened to me, but a few days before this upgrade.
    Lost all my OTA locals as well, and had to reboot the AM21, as well as the HR 34.

    No problems since.

    Still waiting for the abilty to listen to Pandora while watching a channel.
     
  12. Jan 10, 2013 #32 of 182
    JGinLA

    JGinLA New Member

    7
    0
    Aug 10, 2012
    The "Already recording" and "Keep it/ Delete it" misinformation finally went away for me. The little arrows at the top and bottom of the playlist are back. :)
     
  13. Jan 11, 2013 #33 of 182
    billcoff

    billcoff Mentor

    45
    0
    Jul 26, 2007
    Thanks for the explanation. I reset my HR34 this morning. It now works better than any DTV receiver I have ever had. Quick and stable 30 second skips. No hangs or audio dropouts. No lip sync problems. I am finally a happy camper. Latest update sure made a difference. Still have the 79 error, but with your explanation I have a little more insight into why.
     
  14. Jan 11, 2013 #34 of 182
    KoRn

    KoRn Legend

    281
    1
    Oct 21, 2008
    What is up with the fast forward at 3x? Every single time it is ahead when you hit play for the show to resume at the area you want it back on. I have to back it up. So annoying. 2x does not have this problem.
     
  15. Jan 11, 2013 #35 of 182
    philiphotog

    philiphotog New Member

    9
    0
    Nov 28, 2012
    Just noticed my C-31s updated over the last 24-48 hours. The new software is version 0x70e ad is dated 12/21. But I checked this last about 2 days ago and was the version before this.
     
  16. Jan 11, 2013 #36 of 182
    jrgutknecht

    jrgutknecht New Member

    1
    0
    Dec 20, 2012
    I had this same error on my system when first installed. I had read here that the 34 didn't need the external deca device, but instead to use the built in Ethernet. The installer (who did a GREAT job) insisted that they had to use the external device. I said "ok" and when tested in that configuration I too had the dropped connections. After I disconnected the Deca device and instead plugged the Ethernet cable directly into the 34, the problem went away. Since then it's been problem free. I only have the one HR34 and one client, so I don't have any other receivers to support, but if you have a wired connection available at the HR34 you might try plugging in the network there instead of over an external device - if that's not already done.
     
  17. Jan 11, 2013 #37 of 182
    The Merg

    The Merg 1*

    10,289
    35
    Jun 24, 2007
    Northern VA
    Keep or Delete? Press Select and we'll surprise you. :)

    - Merg
     
  18. Jan 11, 2013 #38 of 182
    The Merg

    The Merg 1*

    10,289
    35
    Jun 24, 2007
    Northern VA
    HR34-700 0x05FD

    Report #: 20130111-3313

    Issue: Screen Saver Out of Standby / Audio Through Screen Saver
    My HR34 downloaded the new version on Wed. morning. I didn't turn it on until this morning. It was in standby mode. When I brought it out of standby, the TV showed me the Downloading Guide Info Page 2 of 2 screen. It was only up for a moment before it switched to the screen saver, although I could hear the audio of the show that was currently playing. Hitting a button on the remote brought me to LiveTV.

    - Merg
     
  19. Jan 11, 2013 #39 of 182
    Skerlnik

    Skerlnik Cool Member

    12
    0
    Jun 18, 2012
    My installer also says I need to use the DECA device. Should I plug into the ethernet port on the HR34? I remember having a network connection issue when the ethernet was plugged in right after installation, but perhaps having the DECA also plugged in was causing a conflict... :confused:
     
  20. Jan 11, 2013 #40 of 182
    RAD

    RAD Well-Known Member

    16,504
    142
    Aug 5, 2002
    Dripping...
    You can use either the external DECA or the HR34's Ethernet port but ONLY one or the other, never both.
     

Share This Page