1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is anyone having problems with 722K software version L750?

Discussion in 'ViP612/622/722/722K DVR Support Forum' started by MistyEyes, Jan 13, 2012.

Tags:
  1. dmspen

    dmspen Hall Of Fame DBSTalk Club

    1,657
    43
    Dec 1, 2006
    Los Gatos,...
    I figured out what is happening here. The frozen picture is the current show being recorded. It shows up for a split second when selecting the show to start over. I guess this could be a spoiler!
     
  2. MistyEyes

    MistyEyes Cool Member

    27
    0
    Apr 29, 2007
    Here is my list that I submitted to Dish:

    1) The 'daily schedule' will NOT allow changing of times. example: A program that starts at 10 am, that I want to have start at 10:01 am, normally it can be done right there in the daily. NOW I have to go to 'timer list' to change it. (FURTHER RESEARCH SHOWS THAT THIS IS ONLY WITH MANUAL TIMERS, AND IS A NEW PROBLEM SINCE THIS VERSION)

    2) In 'timers', shows that are scheduled to run one time, do not always show up in the daily schedule.
    They disappear into thin air!

    3) STILL! The software program crashes when going to 'themes and searches', searching, and pressing the 'get results' button. The STB reboot happens. This has been an ongoing problem for many software versions.


    4) Also in 'themes and searches', for many older software versions to current: I can set a time for a searched show, go and check in the daily schedule area to see if there is a conflict, if there is a conflict, delete that 1 timer, then go back to 'themes and searches' and find another time, but the GUI is blank. (JUST AN IMAGE)

    Also there is a problem with the keywords. They don't change correctly. It used to be that the keywords could be deleted and stay deleted. That is no longer the case. The preciously typed keywords MUST be cleared and new keywords typed. NOTHING stays cleared, ever.

    * 5) When recording a show in progress, using the record button below the pause for the DVR, the show will say it is being recorded on TV2, even though it is actually on TV1. In the 'my recordings' is shows TV2, but when highlighted there is s 'stop recorded option' only found for TV1 when on TV1.

    * 6) Now this is the weirdest one of all! I had Top Chef to record on Sat, 12 noon. In the 'guide' as well as the 'daily' there is looks to be no problem, but when the program is clicked to check the time, it gets FUBAR!
    Originally it said: Top Chef (no problem), then I clicked the 'timer' and the show description showed a tv show for sunday at 11am, not Top Chef. I just checked it again LOL and now it says in 'daily': Top Chef: Texas. I click it and
    go to timer, and now in the description it's showing another show all together in the description.

    And yes the response time between the remote and DVR is sometimes very slow,
    then catches up like a cartoon in fast motion LOL!

    * HAPPENED 1-2 TIMES
     

    Attached Files:

  3. eichenberg

    eichenberg Legend

    128
    0
    Apr 3, 2003
    #3 I have not experienced on any software. In fact this weekend I did severla searches becuase I got a new 722k and was trying to set up timers. I searched for Bones, Billy the Exterminator, Ice Road Truckers, Covert Affairs, and The Glades all without crashing.

    I have not experienced the slow remote either, of course I use a Harmony remote, but my daughters TV is TV2 and she uses the Dish remote and has not had any slowness with the remote.
     
  4. barryaz1

    barryaz1 AllStar

    89
    0
    Feb 5, 2007
    Still happening. Anyone else have regular Auto-tunes set up that are not working? Will also try the same station as a Dish channel and see if that makes a difference.

    Frustrating, since I like to back up to the beginning of Today before all the National Enquirer-like stuff comes on.
     
  5. CeeWoo

    CeeWoo Godfather

    359
    2
    Dec 1, 2008
    I get the problem from time to time now...resetting the receiver seems to cure it for a few days. (up until a few weeks ago-it didn't happen on my receiver)

    I'm not so sure it's a problem with the remote. To me, it's more like the remote is fine, but the receiver gets slow in reacting to the commands it's given
     
  6. Jhon69

    Jhon69 Hall Of Fame

    4,723
    5
    Mar 27, 2006
    Central San...

    Normally when things don't work the answer is"Reboot"!.:)

    In the 722k's case it's open the right side door,push the red button.;)
     
  7. Henry

    Henry Retired Member

    3,588
    64
    Nov 15, 2007
    Pine, CO
    The Dish Response Team is reading these threads, Jim. They know what's happening. But it never hurts to contact Dish directly either.
     
  8. barryaz1

    barryaz1 AllStar

    89
    0
    Feb 5, 2007
    Duhhh...

    Multiple reboots, both warm and cold
     
  9. Jhon69

    Jhon69 Hall Of Fame

    4,723
    5
    Mar 27, 2006
    Central San...

    I Apologize.:eek:

    Had to suggest it.mine is averaging 2 reboots a day.:(

    Think it's DISH trying to get their new system (Hopper) working?;)
     
  10. barryaz1

    barryaz1 AllStar

    89
    0
    Feb 5, 2007
    Tested it this morning. It seems that Auto-tune is not working with OTA, but is with the Dish Local equivalent. OTA is so much sharper, so that's always my first choice. C'mon DISH!:grrr:
     
  11. fuzzface

    fuzzface Mentor

    44
    0
    Feb 1, 2011
    Since getting L750 all of my problems went away. I had ultra-slow guide for about 4-5 months and occasional self-reboots. Since getting L750 the ONLY issue I am having is that when the receiver comes on after being asleep, there is a slight lag in on-screen navigation response, but it clears up after about 10 seconds.
     
  12. Jhon69

    Jhon69 Hall Of Fame

    4,723
    5
    Mar 27, 2006
    Central San...
    Noticed today when I loaded Dish Home,then after I exited I lost the format button on my remote control.A RBR corrected this problem.


    On the bright side when I do a RBR now it completes it much quicker,which I like.:)
     
  13. Henry

    Henry Retired Member

    3,588
    64
    Nov 15, 2007
    Pine, CO
    Yes, it's being diiscussed in http://www.dbstalk.com/showthread.php?t=200816

    Perhaps the Moderator would like to merge it to here.
     
  14. Transplanted Yankee

    Transplanted Yankee Mentor

    37
    0
    Oct 17, 2010
    Within say, the past week, I've noticed when I select BBMP within the menu, I receive a message indicating my DVR must have a Broadband connection....Which I do.
    So I go into the Setup menu, to Diagnostics, Broadband, and select Test. When completed, I'll go back into the BBMP and everything's fine.
    I now have to do this every time I want to access BBMP on either of my 722K's.
     
  15. Jhon69

    Jhon69 Hall Of Fame

    4,723
    5
    Mar 27, 2006
    Central San...
    The problem I have been having now is when I have been watching a satellite channel for a few hours,I then try to go to a MT2 channel(30.1) the top banner stays onscreen,remote is not working,cannot clear top banner when I press exit.RBR corrects this issue.
     
  16. bnborg

    bnborg Icon

    616
    0
    Jun 3, 2005
    I have been seeing this also. Even worse, it started saying "Broadband Connection Failed" when I tried diagnostics. I unplugged the ethernet connection from the router and plugged it back in. Diagnostics now said OK. But when I tried BBMP later it gave me the same old runaround. Go figure. :rolleyes:
     

Share This Page