1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with a tricky home distribution setup

Discussion in 'ViP612/622/722/722K DVR Support Forum' started by Britta-Bot, Sep 19, 2013.

  1. Jim5506

    Jim5506 Hall Of Fame

    3,687
    37
    Jun 7, 2004
    Do you have fluorescent lighting?
     
  2. Britta-Bot

    Britta-Bot New Member

    16
    0
    Sep 19, 2013
    CFLs in lamps and ceiling (inset into the ceiling). There is wiring in the attic for motel phone lines and cable TV, plus electrical wiring. There is a circuit breaker in between the TV1 and TV2 rooms.

    By the way, I tried changing the remote address for the TV1 remote as well and nothing happens with that either. It won't even get into the menu, let alone allow me to change anything.
     
  3. Jim5506

    Jim5506 Hall Of Fame

    3,687
    37
    Jun 7, 2004
    Does the remote work with all the lights off?
     
  4. harsh

    harsh Beware the Attack Basset

    21,192
    183
    Jun 14, 2003
    Salem, OR
    Since the remote for TV2 is RF, bringing up the lighting situation is a red herring.

    Have you checked the batteries? If it worked and then it stopped, the batteries are the usual culprit.
     
  5. Britta-Bot

    Britta-Bot New Member

    16
    0
    Sep 19, 2013
    It wasn't the batteries.

    I don't know what it was, but suddenly it just started working and has been for the last two days. The remote addresses are still the same. I didn't change a thing.
     
  6. Britta-Bot

    Britta-Bot New Member

    16
    0
    Sep 19, 2013
    This is weird. I thought it just started working on its own with no changes, but after checking System Info I see the remote addresses are the identical. Before they were 13 and 14. Now they're 13 and 13 (all my fiddling must have changed it). I don't think it's supposed to work like this, right? But it is.
     

Share This Page