New GUI

Discussion in 'DIRECTV HD DVR/Receiver Discussion' started by raott, Oct 23, 2017.

  1. jdspencer

    jdspencer Hall Of Fame

    6,720
    26
    Nov 7, 2003
    My HR44-200 received 11ac on 4/18 and I have noticed that the remote (in RF mode) is non responsive. The INFO button may take two presses to bring up information while viewing the LIST. I have replaced the batteries
    in the remote.

    All in all, the GUI works fine for me, But I would like the Progress Bar to be lowered a little.
     
    Hancafe likes this.
  2. JerryMeeker

    JerryMeeker Legend

    908
    109
    Sep 20, 2007
    Austin, Texas
    My remote is set up for RF and it is working just fine. I doubt the update affected the remote’s performance, unless it’s just the HR44 (I have the HR54).
     
  3. jdspencer

    jdspencer Hall Of Fame

    6,720
    26
    Nov 7, 2003
    The thing is, this problem only started recently.
    And it is only the INFO button that seems to be affected.
    Not a big deal.
     
  4. dminches

    dminches Godfather

    598
    17
    Oct 1, 2006
    Am I correct in saying that for some shows that banner no longer shows when the program ends? Did this change when I wasn’t paying attention?
     
  5. mrknowitall526

    mrknowitall526 Active Member

    433
    44
    Nov 18, 2014
    Lehigh...
    I was just noticing that last night! I changed channels and saw that the end of the show was not listed and others were

    Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
     
  6. JerryMeeker

    JerryMeeker Legend

    908
    109
    Sep 20, 2007
    Austin, Texas
    This is very specific for me:

    Movies do not show a starting or ending time, only the year the movie was released. For programs that are episodes in a series, the start and end times are displayed. This is in the Info banner—the Guide lists beginning and ending times for all content. I don’t recall whether this behavior is new with this release. Regardless, I don’t view it as an issue.
     
  7. dminches

    dminches Godfather

    598
    17
    Oct 1, 2006
    Same for me. It is really annoying that it doesn't show the end time for movies. Why would that be removed?
     
  8. JerryMeeker

    JerryMeeker Legend

    908
    109
    Sep 20, 2007
    Austin, Texas
    Just press the Info button.
     
  9. litzdog911

    litzdog911 Well-Known Member

    12,400
    130
    Jun 23, 2004
    Mill Creek, WA
    It's a bug in the latest software update.
     
    compnurd likes this.
  10. May 1, 2019 #2590 of 2621
    Howie

    Howie Godfather

    318
    4
    Aug 16, 2006
    My HS17 got 0x11b2 yesterday. I noticed right off the bat that the channel info no longer stays on the screen for an extended period when I first turn the TV on, or when changing channels. You don't have to get impatient and hit the exit button. I am pleased. That's all I've noticed so far.
     
  11. May 1, 2019 #2591 of 2621
    b4pjoe

    b4pjoe New Member

    641
    126
    Nov 19, 2010
    I got 0x11b2 on my HR54 about a week ago but my C61K still displays that info banner for a full 30 seconds before it goes away.
     
  12. May 1, 2019 #2592 of 2621
    JerryMeeker

    JerryMeeker Legend

    908
    109
    Sep 20, 2007
    Austin, Texas
    Direct viewing on my HR54-700 (not C61K) with 0x11ac, the channel banner disappears after 2-3 seconds. Not sure why there would be differences.
     
  13. May 1, 2019 #2593 of 2621
    b4pjoe

    b4pjoe New Member

    641
    126
    Nov 19, 2010
    Yeah it disappears from the HR54 after a few seconds too but the C61K stays on for 30 seconds.
     
  14. May 1, 2019 #2594 of 2621
    richall01

    richall01 Godfather

    549
    40
    Sep 30, 2007
    South Georgia
    The 4k bug in the Menu has been fixed.
     
    Howie likes this.
  15. May 1, 2019 #2595 of 2621
    Bill Broderick

    Bill Broderick Icon

    2,673
    254
    Aug 25, 2006
    Long Island
    Same goes for RVU. This has been the case on RVU for the past couple versions.

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     
  16. May 1, 2019 #2596 of 2621
    Howie

    Howie Godfather

    318
    4
    Aug 16, 2006
    I watch from a C61K, too. Weird.
     
  17. May 1, 2019 #2597 of 2621
    JerryMeeker

    JerryMeeker Legend

    908
    109
    Sep 20, 2007
    Austin, Texas
    I just tried my C61K-700, and the channel banner persists for only 2-3 seconds. Client SW 0x113d. Still not understanding why there would be differences.
     
  18. May 1, 2019 #2598 of 2621
    Bill Broderick

    Bill Broderick Icon

    2,673
    254
    Aug 25, 2006
    Long Island
    When turning the client on or when changing a channel? With RVU, it's just when turning it on.

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     
  19. May 1, 2019 #2599 of 2621
    b4pjoe

    b4pjoe New Member

    641
    126
    Nov 19, 2010
    Same here for C61K. Only when turning it on. Changing channels and it disappears in a few seconds.
     
  20. May 1, 2019 #2600 of 2621
    JerryMeeker

    JerryMeeker Legend

    908
    109
    Sep 20, 2007
    Austin, Texas
    I will have to go back and check. If it is only happening when turning it on, I don’t know why it an issue worthy of discussion.
     

Share This Page

spam firewall