1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Hopper + Dish Anywhere - Crashing Plug-in/Browser

Discussion in 'Hopper System Support Forum' started by Centex99, Feb 5, 2013.

  1. Centex99

    Centex99 Mentor

    35
    0
    Sep 24, 2007
    I think this is still related to avast... when I disable avast it seems to work... also it works on another PC without avast installed...
     
  2. jimbo831

    jimbo831 New Member

    6
    0
    Feb 9, 2013
    That is not possible. I don't have, or have never had Avast installed on this computer.
     
  3. some guy

    some guy Godfather

    412
    9
    Oct 26, 2012
    There is a known issue and it affects avast and a few other security suites as I stated earlier and you have one of them.

    Symantec Endpoint Protection, Avast7, CA Total Defense, and GameGuard
     
  4. JR_Baas

    JR_Baas AllStar

    69
    0
    May 5, 2005
    Any idea if a fix is being worked on? Any ETA? I have this problem with Windows 7 ultimate 64 bit and Symantec Endpoint Protection.
     
  5. jimbo831

    jimbo831 New Member

    6
    0
    Feb 9, 2013
    As much as Dish would like to blame this problem on other companies and their anti-virus software, and not their own terrible programming, it is simply not true. I completely removed any traces of any anti-virus scanner software from my computer, uninstalled the plugin, deleted the cache, and continued to have the problem. If Symantec was the problem, this would have fixed it.

    Furthermore, I have used this plugin for over a year without any problem, prior to upgrading my Dish equipment. The DishAnywhere site and plugin worked even just two weeks ago, when streaming from my ViP 722 with a Sling adapter. The problem started immediately, however, after I upgraded to the Hopper with Sling. Nothing on my computer changed. The plugin always worked in the past, even with Symantec installed. If Dish is saying this is related to anti-virus software, they are not even close to a fix because I have done enough detailed troubleshooting to completely remove that as a possibility.
     

Share This Page