Have you seen any unwanted/unexpected OSDs relating to the wireless device?

  1. Yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No

    0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ohills

    ohills Godfather

    315
    0
    Sep 15, 2006
    none so far.
     
  2. spartanstew

    spartanstew Dry as a bone

    12,566
    61
    Nov 16, 2005
    Wylie, Texas
    Nada
     
  3. tfederov

    tfederov Well-Known Member

    4,779
    64
    Nov 18, 2005
    Nada so far.
     
  4. Strejcek

    Strejcek Icon

    728
    1
    Sep 27, 2006
    nothing unexpected; only expected pop ups I get are concerning MRV and the dreaded and hated "Cannot Play DTCP Content. AKE Fail" message :-D
     
  5. WERA689

    WERA689 Well-Known Member

    1,977
    150
    Oct 15, 2006
    Canton, GA
    I haven't had any unexpected pop-ups OR issues playing MRV.
     
  6. dmurphy

    dmurphy Active Member

    1,684
    6
    Sep 28, 2006
    My deepest apologies, but I've been away from home the last two weekends.

    I have firmware 0x350 installed on my R22-200, and the adapter hooked up to that.

    I previously had a WGA600n connected to the R22. I removed it and did a "Reset Network Settings".

    I didn't get a popup when I plugged in the 610n, but doing a manual "Configure Network" worked perfectly. I did no box resets in between these steps.

    I've got a Netgear WNR2000 router that's working great ....

    So far, so good!
     
  7. hasan

    hasan Well-Known Member

    5,957
    54
    Sep 22, 2006
    Ogden, IA
    Nothing untoward.
     
  8. jba115

    jba115 Godfather

    357
    0
    Oct 6, 2006
    Nothing yet, but after next CE, if MRV doesn't improve, I'm going to try switching this to my other HR20 and if anything shows up then, I'll update.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

spam firewall

Advertisements