Pushed software expected

Discussion in 'DIRECTV - HMC PC Playback Discussion (private)' started by Tom Robertson, Feb 29, 2008.

  1. dettxw

    dettxw MRVing

    4,117
    21
    Nov 21, 2007
    Choctaw, OK
    Turned mine on this morning and caught the screen switching over to the download error indication - told me to do a RBR.

    Did a RBR and it's still looking for the 120E.

    Good thing I'm only doing one of two then.
     
  2. mhayes70

    mhayes70 New Member

    4,224
    3
    Mar 21, 2006
    One other thing I have noticed is after it sits for a while trying to download. It turns itself off/goes to sleep mode. If you hit the power button it takes you back to download screen.
     
  3. mhayes70

    mhayes70 New Member

    4,224
    3
    Mar 21, 2006
    I just got the download error screen also. It says to do a RBR.
     
  4. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    I'm just the blue screen no software dl bar no text etc

    I've got enough back up receivers sitting around to just let it sit until we get word as to what is up with all of these.
     
  5. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    Ok, anybody's just shut down? no lights now whir or hum, basicly look and sound like it's unplugged?
     
  6. mhayes70

    mhayes70 New Member

    4,224
    3
    Mar 21, 2006
    Yeah, just hit the power button and it will take you back to the download screen.
     
  7. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    nope nothing, i've tried all the buttons, there are no lights no sounds (mine has a rather nice whooosh in my rack) i slid it out and nothing thus far, if its doing something to itself I've never seen them take this long
     
  8. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    what happend after you rbr'd and rpc'd? did it go back to the dl or go back to tv?
     
  9. kocuba

    kocuba Icon

    600
    0
    Dec 29, 2006
    Went right back to the dl screen. I've even removed the Sat Cables.

    BTW thanks for the reminder that I have a spare R15 sitting around.
     
  10. Tom Robertson

    Tom Robertson Lifetime Achiever DBSTalk Club

    21,331
    248
    Nov 15, 2005
    Emails sent, am testing a few things myself.

    Let you know if anything happens,
    Tom
     
  11. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    well thank Bonovich (DirecTV god) it came back on finally and went to the DL screen just now.
     
  12. PoitNarf

    PoitNarf New Member

    4,880
    0
    Aug 19, 2006
    Same here, stuck at 0%...
     
  13. dettxw

    dettxw MRVing

    4,117
    21
    Nov 21, 2007
    Choctaw, OK
    Goes back to looking for 120E.


    When we get this fixed I'm wondering how well it will work wireless to the laptop.
    Laptop has an N card, maybe I should go ahead and replace the wireless router with an N version, but in this pre-final standard time which brand would work best with the Intel Next-Gen in the laptop? Also, does anyone make an N version bridge? Guess I better do a little research.
     
  14. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    Tom just posted that he's looking into it a few moments ago, yay for other early risers! I'm going to run to starbucks and get some fuel for the day since we don't know whats up yet.
     
  15. dettxw

    dettxw MRVing

    4,117
    21
    Nov 21, 2007
    Choctaw, OK
    Is it downloading?

    I just did another RBR after getting the error again.

    edit
    So if I read posts correctly then some downloads have worked?
    Wonder if it is related to the way my 2 HR20-700s respond when downloading new firmware.
    The non-trial unit always shows an old version number just before finding the new download, but the trial unit always goes to 0000 just before starting the new download.
     
  16. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007

    dunno in the car driving using blackberry to follow things til i get back home
     
  17. PoitNarf

    PoitNarf New Member

    4,880
    0
    Aug 19, 2006
    You're insane :lol:
     
  18. lukep10

    lukep10 Legend

    173
    0
    Apr 13, 2007
    if only you knew lol I spend around 300 a month on starbucks
     
  19. jclarke9999

    jclarke9999 Godfather

    428
    0
    Feb 9, 2007
    I've got the searching for software issue on mine as well.
     
  20. kocuba

    kocuba Icon

    600
    0
    Dec 29, 2006
    Wow. I've been in Starbucks once. And didn't even have anything to drink. But then again I'm not a coffee drinker.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements