1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

R15-500: 0x113E Issues/Discussion

Discussion in 'DIRECTV SD DVR/Receiver Discussion' started by Earl Bonovich, Jul 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. qwerty

    qwerty Hall Of Fame

    1,790
    0
    Feb 19, 2006
    Do you subscribe to your phone company's voice mail? That's been known to confuse the R15's caller ID.
     
  2. shrappa

    shrappa Cool Member

    19
    0
    Jul 5, 2007
    No VM just dsl and basic land line service. Wireless extension works fine. Just cannot figure out why its telling me there is an incomming call when there is not. tried rbr and worked fine untill a call did come in, then started again.
     
  3. Jhon69

    Jhon69 Hall Of Fame

    4,723
    5
    Mar 27, 2006
    Central San...

    May I make a suggestion?.Call your phone company and ask them.They just might
    have an answer.;)
     
  4. qwerty

    qwerty Hall Of Fame

    1,790
    0
    Feb 19, 2006
    You know those filters they have you put on your phones when you have DSL? Did you put one on the line to your R15? (Just a shot in the dark.)
     
  5. shrappa

    shrappa Cool Member

    19
    0
    Jul 5, 2007
    Yup, filter is installed and working fine. O-well I'll just turn notices off for now. Thanks any ways.
     
  6. starbuck99

    starbuck99 Cool Member

    23
    0
    Jan 26, 2007
    As a replacement I had my R 15 500 activated the other day.The software on it hadn't been updated since 1/17/2007 it has the 0X10FA.
    I called D and they forced a new download which went through the motions but never changed in my menu, so I decided to try it again on my own.
    1 reset receiver
    2 when process started I pressed 02468 and the download started
    3 After completing download the same version still shows up in my settings
    Does anyone have an idea if I'm doing something wrong or is it the reciever
     
  7. Upstream

    Upstream Hall Of Fame

    2,050
    0
    Jul 4, 2006
    Starbuck -- see Earl's note above about rollout of 113E being halted due to problems. Therefore 10FA is the current software.
     
  8. jtfinsfan1

    jtfinsfan1 Cool Member

    14
    0
    May 13, 2006
    Is there an update to the software coming soon or are we going to have to wait another 6 months?
     
  9. darekd

    darekd Legend

    127
    0
    Oct 10, 2006
    deleted - question answered above
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page