1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Smart Search not finding programming on AMCHD

Discussion in 'DIRECTV Programming' started by D_Thomas, Sep 12, 2011.

Tags:
  1. D_Thomas

    D_Thomas Mentor

    50
    0
    Jul 5, 2002
    I am not able to find AMCHD programming using Smart Search. The programming guide data is on the DVR as I can see it in the Grid Guide. I setup my new series links for Breaking Bad using the Grid Guide and it recorded fine last night and it shows up for next week in the To Do list.

    But anytime I use Smart Search for anything on AMCHD (a movie or a series), it says not found.

    I also noticed something else strange. When you first go into Smart Search (and before entering text), there are usually 4 areas below the text entry box that change each week and highlight different pre-defined searches that DirecTV setup. I just see blank space in these areas when I first go into Smart Search.

    I figured it would take some time for the new AMCHD programming to show up in Smart Search... but several days later? And it isn't a matter of the guide data being missing because I can see it in the Grid Guide. So the guide data is there, but Smart Search doesn't seem to see it.

    I restarted the receiver yesterday and still see the same results. I have 3 HD DVRs and seeing the same thing on all three. I have the default of Hide SD Duplicates, so understand that is keeping the AMC (SD) channels from showing up in Smart Search.

    How long does it take for Smart Search to index the guide data and provide results for AMCHD or any new channel?
     
  2. inkahauts

    inkahauts Well-Known Member

    23,043
    1,163
    Nov 13, 2006
    I aw this issue yesterday as well. I fixed it on one unit by flushing the guide data. I'll pass this to a mod to see if they can look into it, this is something they need to fix because very few people will figure that out on their own.
     
  3. Stuart Sweet

    Stuart Sweet The Shadow Knows!

    37,060
    287
    Jun 18, 2006
    This seems to be an issue every time there is a new channel add. It takes about 2 weeks to get everything right, unless you do the old double-reboot trick.
     
  4. D_Thomas

    D_Thomas Mentor

    50
    0
    Jul 5, 2002
    Thanks... many people will appreciate this getting fixed. Most people will not be aware of the double restart workaround.
     
  5. SPACEMAKER

    SPACEMAKER Freethinker

    3,183
    16
    Dec 11, 2007
    Mason, MI
    Wondering about this myself. Glad to see this thread.
     

Share This Page