1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VOD: It's working!!!

Discussion in 'Service - DIRECTV On Demand CE Versions' started by houskamp, Aug 29, 2007.

oes your VOD Work?

  1. Yes, I have enabled it and the channels show up and work.

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No, I have enabled it and the channels do not show.

    79.5%
  3. I'm having another issue, not working, or I have not enabled it.

    20.5%
  1. PoitNarf

    PoitNarf New Member

    4,880
    0
    Aug 19, 2006
    [​IMG]

    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
     
  2. Jameslew

    Jameslew AllStar

    89
    0
    Aug 18, 2006
    Color me fixed. Wasn't working when I went to bed, but was when I woke up. Sweeeeet....

    This is actually all working enough I think I'll order my second HR20 now in anticipation of MRV and the new HD channels.
     
  3. Stuart Sweet

    Stuart Sweet The Shadow Knows!

    37,060
    287
    Jun 18, 2006
    Congratulations Mr. Narf and everyone else! Remember to activate VOD now, the code is not available in the upcoming CE!!
     
  4. Stuart Sweet

    Stuart Sweet The Shadow Knows!

    37,060
    287
    Jun 18, 2006

    Yeeeessssss....????

    Sorry I do that every time. Yes that's my real name. Yes it's been fun carrying it around for all these years.
     
  5. Doug Brott

    Doug Brott Lifetime Achiever DBSTalk Club

    28,939
    72
    Jul 12, 2006
    Los Angeles
    Well it seems the script is still running .. It's good to see so many folks getting activated now.
     
  6. syphix

    syphix Hall Of Fame

    2,113
    0
    Jun 23, 2004
    CONGRATS!! :up:
     
  7. bcherry

    bcherry Legend

    213
    0
    Apr 1, 2006
    Me too!!!!!!!!!!!
     
  8. Hutchinshouse

    Hutchinshouse Hall Of Fame

    4,632
    0
    Sep 27, 2006
    Okay, I just endured a 13.5 hour blackout. It was 85f in my house all night long. I just sat there looking at my lifeless HR20 wondering if I had VOD enabled.


    Good news, I got the engineering thingy on my account now. Bad news is I'm at work and have to wait 9 long hours before I can go home.

    Due to my power outage I was unable to get the final update as to what went wrong. Did one of the mods post a final reason as to what went wrong? If so, can ya share?
     

    Attached Files:

    • eo.JPG
      eo.JPG
      File size:
      9.7 KB
      Views:
      84
  9. cobby75

    cobby75 New Member

    9
    0
    Sep 1, 2006
    I am not sure if my VOD is working yet or not but I had to share this. My HR20 has VOD enabled, scheduler shows queue, waited all day yesterday to see if the Engineering charge showed up. Well it finally showed up this morning. Hooray right? Nope, turned on the TV, my signal is out! Problem with my dish. D* is coming out to fix later this afternoon!
     
  10. Spin

    Spin AllStar

    88
    0
    Sep 21, 2006
    Well I hope the script is still running because I'm still sitting without VOD. It sucks but I have this weird feeling that I might not get to use it until the national release. Still sitting and waiting with 0x190 and a dream. Congrats to everyone who got their accounts activated!
     
  11. scglowic

    scglowic Mentor

    32
    0
    Feb 26, 2007
    I have a question...I have the "for enginerring only - charge" line listed on my recent activity but it's for another receiver (a directivo r10 unit) access card and not my hr20-700. Do you think that will be a problem. I emailed directv to check into it but haven't heard anything yet.
     
  12. VeniceDre

    VeniceDre Hall Of Fame

    1,313
    0
    Aug 16, 2006
    Same boat here Spin, was hoping to see it pop up this morning but still no joy... 3 HR20s, all 0x190, all IWANTMYVOD enabled, all networked since Media + Pics started... Still no enigeering charge. :(

    I'm glad to see so many people got their's finally overnight, hopefully the process will continue throughout the day.
     
  13. sp44

    sp44 Legend

    118
    0
    Dec 2, 2005
    Got it late last night but no time to play :( Can't wait to get home!
     
  14. cweiss

    cweiss Mentor

    34
    0
    Feb 22, 2007
    Maybe i missed it, but what does For Engineering Only mean?

    08/14/2007 xxxxxxxx0103 For Engineering Only - Charge $0.00 $0.00
     
  15. azarby

    azarby Hall Of Fame

    4,130
    17
    Dec 15, 2006
    I don't think emailing DTV was a good idea. They won't know anything about it. Part of the agreemnet to particiapte in the CE process is to not contact DTV or the CSRs. All support is to come from teh CE forum.

    Bob
     
  16. pete4192

    pete4192 Godfather

    276
    0
    May 22, 2007
    Folks, I don't think the FEO charge line item has anything to do with VOD. I've had it on my account for a couple weeks and I only have the HR20-100 and R15-300. No VOD for me, yet.
     
  17. Marty B

    Marty B Legend

    127
    0
    Sep 21, 2006
    If not, its a pretty big coincedence. Mine started working less than an hour after it appeared in my account.

    I am pleasantly surprised that it works as well as it does! Way to go DTV! :D
     
  18. Sirshagg

    Sirshagg Hall Of Fame

    4,922
    0
    Dec 29, 2006
    That's only half the puzzle. The other half is 0x190 on the HR20-700.
     
  19. PoitNarf

    PoitNarf New Member

    4,880
    0
    Aug 19, 2006
    It is done on the access card for the main receiver on your account. For mine, it shows up for the access card # of my D12 receiver. This is a per account setting, so you should be fine regardless of which access card # it was placed under.
     
  20. pete4192

    pete4192 Godfather

    276
    0
    May 22, 2007


    I really hope it's related! That would mean VOD for the HundredNation soon!
     

Share This Page