1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VOD: It's working!!!

Discussion in 'Service - DIRECTV On Demand CE Versions' started by houskamp, Aug 29, 2007.

oes your VOD Work?

  1. Yes, I have enabled it and the channels show up and work.

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No, I have enabled it and the channels do not show.

    79.5%
  3. I'm having another issue, not working, or I have not enabled it.

    20.5%
  1. ITrot

    ITrot Godfather

    320
    0
    Aug 14, 2006
    my tv 'paused' and I said to myself... could it be... might it be???

    IT WAS, IT WAS !!! VOD BABY.

    Now to play.
     
  2. pman_jim

    pman_jim Legend

    179
    0
    Jan 24, 2007
    I feel the pain of those who do not have VOD enabled and I wish you the best of luck in getting it going. I have to say its working for me, but I have 8 or 9 of the channels that don't work at the moment.
     
  3. 69hokie

    69hokie Icon

    716
    0
    Sep 23, 2006
    Sadness....still no joy:nono2: :nono2:
     
  4. MizzouTiger

    MizzouTiger Icon

    625
    1
    Jan 9, 2007
    Well, at approximately 6:51 pm CDT, "For Engineering Use Only" still not showing up in my D* account and no VOD yet. Still waiting..........:(
     
  5. brewer4

    brewer4 DBSTalk Club Member

    367
    0
    Aug 19, 2006
    No love here either. :(
     
  6. DCSholtis

    DCSholtis Up The Irons!

    5,775
    6
    Aug 7, 2002
    Man it's painful to be patient....
     
  7. syphix

    syphix Hall Of Fame

    2,113
    0
    Jun 23, 2004
    Tell me about it....at least I'm getting my post count up!! ;)
     
  8. tWs|BullDog

    tWs|BullDog Cool Member

    14
    0
    Apr 3, 2007
    I got the engineering charge on my account. and i can sorta get to channel 1000. but i get "channel 100 is unavailable"

    I do have the lates CE and VOD turned on. And ive been networked for as long as it been enabled
     
  9. Drewg5

    Drewg5 Icon

    716
    0
    Dec 15, 2006
    St. Louis
    Must be a huge data base to go through...
     
  10. or270

    or270 Icon

    528
    0
    Feb 12, 2006
    Both of the HR20's that are networked are up and running now with VOD:)


    And I was late networking, did not get it done till Earl made the first announcement.

    Special thanks to the VOD developers at Directv!!
     
  11. Steveknj

    Steveknj Icon

    958
    2
    Nov 14, 2006
    No love for me, no Engineering yet in my account, no VOD channels yet
     
  12. NR4P

    NR4P Dad

    6,382
    280
    Jan 15, 2007
    Sunny Florida
    I've never had the engineering charge show up but VOD has worked fine since Sunday. Checked my account daily since Sunday for view recent activity.

    Don't know why or how but it's worked. So there's hope for others who don't have the charge show up.
     
  13. mattgwyther

    mattgwyther Member

    458
    0
    May 22, 2007
    Still no engineering charge here either
     
  14. or270

    or270 Icon

    528
    0
    Feb 12, 2006
    I just checked my bill and the - For Engineering Only - Charge is on there, was not earlier this morning. and VOD was not working this morning and now it is.
     
  15. lyonsce

    lyonsce Cool Member

    13
    0
    Dec 22, 2006
    I just got the "Engineering Charge" in my account and the acquiring guide data message and now the VOD channels show up in my guide. Have patience and you will be rewarded :D
     
  16. Sirshagg

    Sirshagg Hall Of Fame

    4,922
    0
    Dec 29, 2006
    it probably appeared on your bill a while back.
     
  17. cb7214

    cb7214 Icon

    798
    0
    Jan 25, 2007
    thank you D* mine came on between 3:30 and 5:30 et I discvovered when I checked on my way out the door, so now I wait anxiously till I get home :D
     
  18. kevc66

    kevc66 Mentor

    49
    0
    Oct 12, 2006
    Vod is now working!!!! Didn't do anything. The channels just started showing up.
     
  19. Sirshagg

    Sirshagg Hall Of Fame

    4,922
    0
    Dec 29, 2006
    Damn! not there yet. Refresh
    Damn! not there yet. Refresh
     
  20. edmartin

    edmartin Legend

    149
    0
    Nov 15, 2006
    I have 2 HR20's. I Slingboxed into the one on my family room a couple of times today from work. This afternoon, instead of "Channel not available" in the header when I input 1000 on the remote, I got a black screen with a blue box in the lower left saying "1000 (DTV) is currently not available". And when I went to the guide, I had lots of new VOD channels listed in the 1000's. But all of them gave the same error in the blue box. Progress, but not success.

    I got home tonight and tried the HR20 in my bedroom (not on Slingbox). DOD is up! When right to Channel 1000, surfed and started downloading a couple of shows. Cool! So I went to the HR20 in the family room (the Slingboxed HR20) and still have the same problem - black screen, blue box, "1000 (DTV) is currently not available".

    I tried a reset on the HR20 that's not working. No luck.
     

Share This Page