1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WSB-DT Atlanta missing tonight?

Discussion in 'DIRECTV Programming' started by WERA689, May 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. May 2, 2007 #1 of 14
    WERA689

    WERA689 Well-Known Member

    1,977
    150
    Oct 15, 2006
    Canton, GA
    Has everyone lost WSB-DT tonight? MPEG 4 shows the "we know they are having a problem" message, and OTA just comes up blank. Just wanted to be sure its a problem for everyone tonight.
     
  2. May 2, 2007 #2 of 14
    prushing

    prushing Active Member

    966
    34
    Feb 14, 2007
    just noticed that for my Lost recording, switched to OTA and it is fine
     
  3. May 2, 2007 #3 of 14
    WERA689

    WERA689 Well-Known Member

    1,977
    150
    Oct 15, 2006
    Canton, GA
    Just checked OTA again, and its back. MPEG4 still missing though. Kinda confirms that WSB is having some problems lately, though. Thanks for the response!
     
  4. May 2, 2007 #4 of 14
    prushing

    prushing Active Member

    966
    34
    Feb 14, 2007
    Yeah, so maybe all the issue with D* are really to do with WSB. I only watch 2 shows on ABC for the most part so I don't notice it a lot.
     
  5. May 3, 2007 #5 of 14
    WERA689

    WERA689 Well-Known Member

    1,977
    150
    Oct 15, 2006
    Canton, GA
    I tend to think so, as WSB is the only local to give any problems. Noted that they have only been having these problems for the last 3 weeks or so.
     
  6. May 3, 2007 #6 of 14
    rjc

    rjc Legend

    205
    0
    Jan 26, 2006
    I did not get a chance to check this AM but as of 11PM last night...WSB Ch 2 ABC had not yet come back in HD MPEG4...we were able to get it on SD...does anyone know if it came back?
    Was it a DirecTV issue or local ABC affilate issue?

    Also, was everyone else's audio all screwed up on American Idol last night? It was way out of sync on the HD channel.
     
  7. May 3, 2007 #7 of 14
    dan8379

    dan8379 Godfather

    309
    0
    Feb 13, 2006
    Missed the first half hour of Lost because of this! I don't know why they couldn't have at least just used the SD feed so that people wouldn't miss recordings (I'm sure it's not as simple as that, though....)
     
  8. May 3, 2007 #8 of 14
    rjc

    rjc Legend

    205
    0
    Jan 26, 2006
    so did Lost come back in HD for the 2nd half of the show?
     
  9. May 3, 2007 #9 of 14
    sarfdawg

    sarfdawg Legend

    191
    0
    Jan 21, 2007
    I recorded it and went back and watched it later (using the HD from the HR20), and the audio was fine. There have been other times I've had audio sync issues on Fox HD, and a reboot has fixed them.
     
  10. dezufnoC

    dezufnoC Cool Member

    22
    0
    Aug 29, 2006
    GRRRRRRRR!!!
    I recorded last night and didn't watch it yet. I hope my recording didn't get all screwed up. I'm switchin my season recording back to OTA indefinitely until this stuff can get corrected. :mad:
     
  11. dan8379

    dan8379 Godfather

    309
    0
    Feb 13, 2006
    No, over the satellite it never came back during Lost. I had to switch over to OTA to watch the last 30 minutes. I'm just glad that I didn't wait until 11:00 to start watching....
     
  12. atlantamoi

    atlantamoi Cool Member

    13
    0
    Apr 5, 2007
    Dang. Just sat down to watch Lost and see it wasn't recorded. Thankfully there are other means of finding TV shows.
     
  13. prushing

    prushing Active Member

    966
    34
    Feb 14, 2007
    Bones was screwed up bad with audio sync on my HR20 recording.

    Lost will be replayed Wednesday at 9PM, unless they have some new show starting.
     
  14. WERA689

    WERA689 Well-Known Member

    1,977
    150
    Oct 15, 2006
    Canton, GA
    [QUOTE
    Lost will be replayed Wednesday at 9PM, unless they have some new show starting.[/QUOTE]

    It was during the replay showing that this LOS occurred this week.
    Tonight, during Grey's Anatomy, was watching OTA, and all was fine until 10:30. Then signal went away completely, and had to switch to MPEG4 to watch the last half hour. WSB is still pretty inconsistent for me, both ways.:confused: :(
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page