DBSTalk Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
New Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi all,
Noobee here...:(
Just got my 722 installed, went out and bought a Seagate 500 GB EHD and plugged it in.
Called the Number on the screen and got it activated for $39.99.
Well, let me explain the setup:
722
DVR
2 TV's
1st TV is HD main.
2nd, Analog, connected thru Coaxial cable.
Both are working OK.
Connected the EHD
Got a message that it needs to be reformatted... Done...
I had recorded Motorweek on the 722, was able to Archive that to the EHD.
Recorded 1 Hr "The Planet" from Science Channel, it is 1.7GB file.
Now is where the Problem starts::confused:
When I try to transfer that program, ( Also another one I recorded 1.8 GB) the system gives an error, then after that it goes back to the External Drive Screen, if I click on the USB... it says that the device is being used by the other TV....:mad:
After some time the USB Device Management Menu does come up.... but If I try top transfer the program, it does the same thing...
I have disconnected the EHD and reconnected it 2-3 times... but the issue still remains....
722 Guru's, please help me in understanding what is going on...
If you need more information, please let me know and also how to get the information from the 722....

Thanks in advance....
 

·
Hall Of Fame
Joined
·
2,130 Posts
919263 said:
Hi all,
Noobee here...:(
Just got my 722 installed, went out and bought a Seagate 500 GB EHD and plugged it in.
Called the Number on the screen and got it activated for $39.99.
Well, let me explain the setup:
722
DVR
2 TV's
1st TV is HD main.
2nd, Analog, connected thru Coaxial cable.
Both are working OK.
Connected the EHD
Got a message that it needs to be reformatted... Done...
I had recorded Motorweek on the 722, was able to Archive that to the EHD.
Recorded 1 Hr "The Planet" from Science Channel, it is 1.7GB file.
Now is where the Problem starts::confused:
When I try to transfer that program, ( Also another one I recorded 1.8 GB) the system gives an error, then after that it goes back to the External Drive Screen, if I click on the USB... it says that the device is being used by the other TV....:mad:
After some time the USB Device Management Menu does come up.... but If I try top transfer the program, it does the same thing...
I have disconnected the EHD and reconnected it 2-3 times... but the issue still remains....
722 Guru's, please help me in understanding what is going on...
If you need more information, please let me know and also how to get the information from the 722....

Thanks in advance....
Read some of the other threads about EHD. There have been lots of problems. In particular with Seagate.
 

·
New Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks for the reply, but I have tried to look for specific information on this issue and cannot find it...
Would anyone be kind enough to point the threads that I can look at for this issue???
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top