DBSTalk Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Legend
Joined
·
165 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Suddenly all the HD channels from 103C are black. This is on all 3 of my HR20s. The signal strength however is in the high 90s on all boxes. Anybody else experiencing this? I am in Northern Westchester 50 miles north of NY City
 

·
Registered
Joined
·
16,659 Posts
Since I see the same sat signal in Austin as you do I'm not having any problems with any of the channels from 103 (that I tired, I didn't try all of them) so it's something on your end. Try a reboot on a receiver if that doesn't help call D* for assistance.
 

·
Legend
Joined
·
165 Posts
Discussion Starter · #5 ·
The signal meters on the tuners all show signals in the 90s. I assume if there was a bad BBC or LNB I wouldn't be seeing this. Also there is no way that 6 BBcs would suddenly all go bad. Likewise the cables. Does anyone know if a bad LNB would show strong visible signals?
 

·
Registered
Joined
·
32,456 Posts
Rabushka said:
Also there is no way that 6 BBcs would suddenly all go bad. Likewise the cables. Does anyone know if a bad LNB would show strong visible signals?
True and no.

Before you go further, pull the power plug to cold boot, wait 3 minutes, then power up again. Also check your Dish settings.
 

·
Hall Of Fame
Joined
·
3,433 Posts
Try bypassing your multi-switch by running a pair of receiver cables straight to two of the dish lines with a couple of double-female "barrel" adapters.
 

·
Hall Of Fame
Joined
·
3,433 Posts
If it happens again, which is likely, I'd start looking at that external multi-switch, or possibly the LNB/internal multi-switch combo unit.....;)
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top