DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
New Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
As I posted early I'm getting a red wash out when hooking up the HR-20 to my Onkyo tx-sr604.
Is anyone else having any luck with HDMI connections thru a A/V reciever.
If so post your models.
 

·
Lifetime Achiever
Joined
·
30,092 Posts
Be sure to post your issues in the HDMI thread, if it still continues after you get the 0xFA software
 

·
Legend
Joined
·
125 Posts
Gonna be hard you are just going to have to try them and see.

I am running a Pioneer VSX-82TXS without any problems.

I am assuming you tried hooking up the HR20 directly to the TV to make sure there wasnt any problems with the HR20 right?
 

·
Godfather
Joined
·
589 Posts
My JVC 702B did not like the original software version that came on the box with 720P. All other resolutions worked, and 720P works with the latest rounds of updates
 

·
Icon
Joined
·
828 Posts
Using a Denon 4306 with no problems.
Two hr20s >HDMI>4306>HDMI>Mits 73-727.
I was having video dropouts on the Mits using the HDMI 1 input and so had been using the HDMI 2 input.
Today, I switched back to HDMI 1 and after a brief trial, I found no further video dropouts. I wonder if the HDMI 1 module is a little more sensitive than #2.
Tonight I will continue to use HDMI 1 and see if the signal remains stable.

Re: Staszek's comment, I also had the same results with cable connected directly to the Mits, so that eliminated the possibility of A/V receiver problems.
 

·
Godfather
Joined
·
690 Posts
I've got a Pioneer Elite VSX-72TXV and have had absolutely no HDMI problems.
 
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top