DBSTalk Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Mentor
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter · #1 ·
New user. new to Dish and of course new 722k.

Every morning when I turn on the 722k I get a message to configure and to press and hold 0 on the remote. I do as instructed. Message goes away.

Next morning it does the same thing. How do I resolve this?
 
Joined
·
914 Posts
This is a backup feature on your receiver. Have you tried to unplug the receiver from the electrical outlet for 10 seconds to have the receiver reboot? You should not get this message each morning. You should have software version L7.50. Please let me know if this continues after rebooting. Thanks.

Al Fischer said:
New user. new to Dish and of course new 722k.

Every morning when I turn on the 722k I get a message to configure and to press and hold 0 on the remote. I do as instructed. Message goes away.

Next morning it does the same thing. How do I resolve this?
 

·
New Member
Joined
·
9 Posts
I had the exact same problem. Box was installed on Monday. Received the message on Tuesday and followed instructions. Same message appeared on Wednesday and I selected do not ask again. It did not ask on Thursday (today).
 

·
Mentor
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Yesterday, (Thursday) I unplugged the rcvr. Plugged it back in and when it booted up I got the 'configure' msg. Hit cancel and used the rcvr all evening. This morning the msg did not come up. Either re-boot or cancel did it.

If it comes up again I'll post.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top