DBSTalk Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

· AllStar
Joined
·
60 Posts
Discussion Starter · #1 ·
For over a month now I've been unable to login to directv.com from home. No problem at work, at my wife's work and CSR logged in from their comp. I've used Firefox, Safari, and IE and tried every possible troubleshooting method. I have no problems on any other webpage. After several calls, countless hours and various transfers a D* computer "expert" finally blames my ISP. Is there any truth to that? Has anyone else heard of this or had similar problems?

FYI My ISP is some mom and pop wireless provider, but I know my ip address is leased out from Charter Communications.
 

· Hall Of Fame
Joined
·
4,266 Posts
Is it that you can't get to the website at all, or that it does not recognize your login and password? If you can't get there at all, you might try using Open DNS on your home PC instead of the ISP-assigned DNS (http://opendns.org). If it doesn't accept your login info, then you might want to make sure you type in your login and password information. Note that D* is moving away from a "username" as the login name and instead using your e-mail address.
 

· AllStar
Joined
·
60 Posts
Discussion Starter · #3 ·
rudeney said:
Is it that you can't get to the website at all, or that it does not recognize your login and password? If you can't get there at all, you might try using Open DNS on your home PC instead of the ISP-assigned DNS (http://opendns.org). If it doesn't accept your login info, then you might want to make sure you type in your login and password information. Note that D* is moving away from a "username" as the login name and instead using your e-mail address.
I've tried both the old login and the new full email address. I guess that answers about whether I can get the page to load or not. Like I said my login works on other computers, just not my home pc. The page acts as if it were loading and eventually times out.
 

· Registered
Joined
·
4,296 Posts
usmcbob55 said:
I've tried both the old login and the new full email address. I guess that answers about whether I can get the page to load or not. Like I said my login works on other computers, just not my home pc. The page acts as if it were loading and eventually times out.
This may be a stretch but I have seen stranger things... have you tried clearing COMPLETELY your cache?
 

· Hall Of Fame
Joined
·
4,266 Posts
I would think maybe it’s a browser setting, but you say you’ve tried many different browsers. I would suggest the process of elimination. Do you have another computer you can use at home? Are you using a router, or is your home PC connected directly to your ISP’s modem? If you are using a router, you might try taking it out of the loop and connect directly to the modem to make sure it’s not causing the problem. What about firewall/security software? Try disabling that. Do you have software from your ISP loaded on your PC – thinks like their spam and phishing filters? Some of that stuff can be pretty bad.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top