DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
Mentor
Joined
·
47 Posts
Discussion Starter · #1 ·
All

Recently my HR20 has been having remote issues, by this I mean no matter what I press on the remote it does nothing (yes batteries are fine). I have to reset to get it to recognize remote again.

In the meantime 0Xfa rolled out and I was one that was having the could not playback recorded programs issue where it would prompt to delete or save straight away and this seemingly was solved or alleviated at least. So now I am sitting in front of the TV and cannot use REW/FF or pause at all !!!. If I hit pause right now it does nothing even though the light on the remote flashes. If I hit another button after hitting pause it does nothing (such as play button) but when I hit it again I get the play bar up. I cannot rewind even though there is a buffer. I did a full reset yesterday and still have these issues.

Help, anyone else having these issues ?

Tks

WC
 

·
Lifetime Achiever
Joined
·
30,092 Posts
What happens if you put the remote into RF mode (instead of IR)
 

·
Mentor
Joined
·
47 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hey Earl

Same thing. I am going to try to force the remote off of RF to be sure it wasn't a comms issue but I had this problem before the latest FW where it would stop responding altoether but now it's jsut certain functions
 

·
AllStar
Joined
·
82 Posts
FYI, I had the same problem a while ago. It's not a 0xFA thing. It only happened once and was fine since the reboot. In my case the remote would work for maybe 2 buttons but failed on the rest. I think List and Exit worked but I'm not positive.


Snewo
 

·
New Member
Joined
·
7 Posts
I too had a non-responsive remote on my HR20 & 15, both are set for RF, a red button reset took care of the issue. This was the second time for the HR20, first time on the R15.
 

·
AllStar
Joined
·
93 Posts
monick2 said:
I too had a non-responsive remote on my HR20 & 15, both are set for RF, a red button reset took care of the issue. This was the second time for the HR20, first time on the R15.
I had this same problem last night Did reset ok now. I never had a problem before. Will let you know if continues.
 

·
New Member
Joined
·
7 Posts
Since we are on the remote issue here on this thread, if it has been mentioned before forgive me in advance, I have my one remote operate both my HR20 & R15 in the RF mode, makes if very convenient. I bring this up because a while back someone had said one remote will not operate two receivers in the RF mode. It will!
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top