DBSTalk Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
New Member
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Have HR24-100, HR21-100, R22-200, R22-100, R16-300. Worked flawlessly for months after SWM installation. Around the time of the Menu change, began dropping signal - pixellating. Called Tech out... he replaced SWM 3LNB on dish and Power adapter, and made a few adjustments. Better... but still problem. Symptoms best observed by using Signal Strength screen. Signal drops to 0 and then back to 95%+. The symptom travels from one receiver to another. Today it's the Bedroom, last night it was the Basement. There is obviously an imbalance somewhere. Any ideas?
 

·
New Member
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #22 ·
Great respect and gratitude for all you folks like you who spend so much time offering your experience and knowledge to others. The Internet can be such an invaluable place when populated by you. Thank you for being here.
 

·
New Member
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #25 ·
Again... thanks for heading me in the correct direction. Removed the LNB, wires. Cleaned and scraped all, applied WD40, re-assembled - including the fairly dysfunctional "Squeeze-Bracket" clamp down for the LNB, which appeared chalky and might have blocked a clean ground path - re-assembled and applied exterior paint at all joints to hopefully seal them.

Signal appears solid in the house. Great assistance.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top