DBSTalk Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

· Mentor
Joined
·
30 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I get 771 on alll my receivers on channels 208, 286, 289 and there maybe more. My guess is a slightly out of alignment dish but what should I be looking for.

Signals on 101 are 90-100, 110 are mid 90's and 119 are in the 90's with the exception if 23 which is 0 and 25&29 which are in the 70's.

As always, thanks for the help.
 

· Hall Of Fame
Joined
·
6,724 Posts
FYI, those TPs listed as being at 0 on 119 are spot beams and therefore might very well be 0. But, as stated before, don't worry about 119.

Tips for alignment.
Make sure the mast is plumb and that the skew and elevation are set as needed for your location.
With signals on 101 being that high, I'd start with a slight adjustment of skew.
 

· Godfather
Joined
·
2,161 Posts
paulnj said:
Will do today. Any tips?
Try pushing gently on the back of the dish at each "corner" and see what happens to the signal levels. That may give you a hint as to which direction it needs to move. When you do move the dish, wait a few seconds to allow the receiver to reacquire the signal.
 

· Mentor
Joined
·
30 Posts
Discussion Starter · #8 ·
All fixed. The dish mounting screws had backed out of the wood post they are connected to making the dish drop down maybe a coupple of 32nd's.

I noticed the bubble was just a tad off. Once taken care of I repeaked the dish and was good to go.

Thanks for the advice.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top