DBSTalk Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

· The Shadow Knows!
Joined
·
36,634 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This is the discussion thread for Universal HD's MPEG-4 transition. Please log all issues, indulge in gleeful exhortations, and give your suggestions!
 

· Hall Of Fame
Joined
·
2,844 Posts
penguin44 said:
Still got blank.
Just a blank black screen with no errors?
 

· Hall Of Fame
Joined
·
12,954 Posts
Are you getting the other channels that moved to D11?

And did you try a reboot?
 

· I used to be a rocket scientist
Joined
·
11,448 Posts
2001: A Space Odyssey looks fantastic this morning. MUCH better than stuff looked on the MPEG2 version used to.
 

· Hall Of Fame
Joined
·
12,954 Posts
penguin44 said:
Rebooted. Still same problems. HDN and Discovery are the only two coming in. TP's are 47-50's.
Your signal levels should be higher. Your dish should be aligned.

You aren't getting a searching for satellite message?
 

· Legend
Joined
·
137 Posts
tonyd79 said:
Your signal levels should be higher. Your dish should be aligned.

You aren't getting a searching for satellite message?
Actually no. But funny thing, the power went out last night. When I came in this morning to watch tv, on a hunch I checked again. I now get all of the mp4 stations even with a low signal. Re-alignment will be done in about 3 weeks when I get home from a trip, but good to know all is well with it. Looks great too.

Funny, I did 2 boots and nothing, but this one did it.
 
1 - 19 of 19 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top