DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So I've never unplugged my HR20 until today and now when it starts up it wont load past the Step 1 of 2. It just sits there and the blue light is turning on the front. Any ideas Earl?

Thanks
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #2 ·
BUMMMPPP
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #4 ·
It never takes that long when i reset it??? But Ive waited about 10 mins and nothing... But Ill try and switch them around.
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thats a no go Earl. I switched the sat 1 and 2 and still nothing... I'm not a happy camper.
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I unplugged HDMI already.Still sitting at step 1o f 2
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Nope still sitting there... What else can be done
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #11 ·
configuring satellites step 1 of 2

my other h20 works fine too.
 

· AllStar
Joined
·
61 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Well I called DTV tech support and now this piece of garbage is out for the count. Thanks for all the help... :rolleyes: I have to get a new one sent out and I'll be with out service for 2 days.

The CSR also said his notes say OTA wont be enabled until early 07'. Wow thanks again for all that bs about it being on the 1st of dec. DTV.
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top