DBSTalk Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

· Icon
Joined
·
643 Posts
Discussion Starter · #3 ·
No messages. A small "pip" screen pops up for half second of current show, but then just the current show continues. Nothing at all happens when rentals button is hit, all other dev folders work fine. If try a reboot, but I'm recording 2 shows. Nothing was recording before 8:00 when I tried all the options to on demand.

Tested broadband connection, logged into fb, hopper seems to be operating normally other than no on demand access (not even to rentals)
 

· New Member
Joined
·
6 Posts
I have had an on going problem watching my on demand recordings.

My Hopper was installed one month ago. Most of the time that I retrieve a program in the rental folder I don't have a problem.

On three occasions including last night, the follow occurs.

1. Press "DVR" button on remote and the DVR menu appears on screen.

2. Navigate to "Rentals"

3. Press "Select" on the remote and nothing happens. I am unable to enter "Rentals" folder.

4. Go to any other folder and press "Select" and I enter the folder.

5. Navigate back to "Rentals" and press "Select" and nothing happens.

6. Reset the system.

7. I can then enter the "Rentals" and watch the program.

This has happened three times and is very annoying as it takes a while for the system to reset.

Is this a software problem or a problem specific to my Hopper?

Thanks.
 

· Icon
Joined
·
643 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I waited until this AM to try it again to see if the overnight boot fixed anything, did not. The red button reset fixed it, thanks! May be time to buy a fan to blow over it, maybe it was an overheat issue (although it's on a wide open shelf with 5" space above)
 

· New Member
Joined
·
6 Posts
tcatdbs said:
Exactly what happened to me (so far only once)... reset fixed it. Wondering about overheat issue maybe.
I saw your post and wasn't sure you had the same issue. That is why I added a second thread.

If the moderator wishes to combine both threads, please do so.

Thanks!
 

· AllStar
Joined
·
86 Posts
Phillips I had the same issue you reported happen to me last week. I called Dish to trouble shoot this issue and was connected to somebody in their broadband/Internet department. I was told this was a known issue and to reset the receiver using the red button reset method and like you was able to view all recordings in my rental folder. I was told by the individual in that department that an upcoming software update will resolve the issue all together.
 

· Old Guys Rule!
Joined
·
5,048 Posts
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top