DBSTalk Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My Panasonic TH-42PX60U built in tuner pulled in almost a dozen channels and my HR20 (Ox108) only pulls in CBS, all other channels have 0 signal strength. Any ideas why such poor reception on HR20?
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I have a LARGE 6 foot antenna in the attic with its own line running straight to the HR20. My other LCD HD tv pulled all channels in also but the HR20 pulls in nothing.
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Thanks Earl, I am running up to R-Shack and see if an amplifier may help, all channels
show up in list just no signal
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #8 ·
remlle,

I'm getting that amplifier now and will post or PM as soon as i get results
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #10 ·
I just installed an inline amplifier and still no signal. How frustrating to have but not
have OTA after all this time. I seems as if only St. Louis is having this problem.
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #13 ·
what zip code are you using, maybe if i enter that it may change something on mine?
I can only cross my fingers.
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #15 ·
remlle,

I also am flabergasted switching cable and both tv's tuners are fine but HR20 gets nothin'
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #18 ·
Thanks again Earl for all your help, you are a scholar and a gentleman
 

·
AllStar
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter · #21 ·
mhayes70 said:
I use 62286 as my primary and 62901 as a secondary.
I tried using your zip codes and no change, still no signal strength, thanks for the info.
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top